FirstOffice Stockholm City erbjuder 22 stycken möblerade kontorsrum i storlekar om 8-49kvm.

Kontaktperson

För mer information är du välkommen att kontakta Nadia Larsdalen som är ansvarig för FirstOffice Stockholm City.

E-Post

nadia.larsdalen@firstoffice.se

Telefonnummer

+46104827177

Som hyresgäst har man även möjligheten att boka konferensrum, nyttja flertalet gemensamhetsutrymmen samt pentryn.

FirstOffice Stockholm City erbjuder privata kontorsrum inredda med moderna och stilsäkra materialval. Här kan du arbeta ostört och effektivt i ett inbjudande företagsklimat med närhet till allt! Utöver privata kontorsrum erbjuder FirstOffice Stockholm City även en gemenskap med andra företagare som skapar möjligheten att utveckla värdefulla och långsiktiga affärsrelationer.

Som hyresgäst hos oss har du tillgång till all tänkbar service du behöver för att enbart fokusera på din verksamhet. Vi på FirstOffice Stockholm City gör allt för att varje dag underlätta våra hyresgästers dagliga arbete. Bland annat kommer vår receptionspersonal att finnas på plats under kontorstider för att bistå dig i stora och små ärenden. I övrigt har du även tillgång till modernt pentry, flertalet WC, tre bokningsbara konferensrum, skrivare (med scanner samt kopiator), enskilt postfack, internetanslutning samt mycket mer. Allt ingår i hyran!

FirstOffice Stockholm City
Klarabergsgatan 35
111 21 Stockholm
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kopiator

Skrivare

Städning

Öppet dygnet runt

Kaffe/Te

Konferensrum

Wifi

Reception

Möblerat

First Office Sthlm City
First Office Sthlm City

Hyr ditt kontor hos oss på FirstOffice Stockholm City

Som hyresgäst hos oss på FirstOffice Stockholm City har du även tillgång till andra kontorshotell runtom i Sverige. Detta innebär att du som affärsresenär kan nyttja flertalet kontorshotell i olika städer för att kunna jobba så effektivt och enkelt som möjligt.På FirstOffice Stockholm City har du direkt närhet till innerstadens pulserande stadsliv, Åhlens city samt Sergels torg. Här kan du utföra små och stora ärenden i det stora serviceutbudet. Vidare har man även närhet till T-Centralen som erbjuder generösa kommunikationer inom Stockholm samt till övriga delar av Sverige.

Söker du kontor?
Vi har över 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

Hitta ditt kontorshotell här!
Offertförfrågan