Kontorshotell Linköping

FirstOffice erbjuder kontorsplatser på två kontorshotell i Linköping. Ett av kontorshotellen, Vasastaden, är belägen i en lugn och trevlig stadsdel med enbart några minuters gång från både Linköping City och Linköpings centralstation.

Erbjudande!
BigOffice Privata Kontor
FirstOffice – Mjärdevi

Kontorshotell Mjärdevi

Teknikringen 8D, Linköping

 • Privata kontorsrum och BigOffice
 • Mötes-och konferensrum i olika storlekar
 • Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
 • Öppet gästnätverk
 • Städning av gemensamma ytor
 • Fri parkering
 • Egen postbox med låsbart fack
 • Gott kaffe och te
 • Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid
Erbjudande!
Privata Kontor
FirstOffice - Vasastaden

Kontorshotell Vasastaden

Hertig Karlsgatan 2, Linköping

 • Privata kontorsrum
 • Mötesrum
 • Trivsamma gemensamhetsutrymmen
 • Städning av gemensamma ytor
 • Öppet gästnätverk
 • Egen postbox med låsbart fack
 • Gott kaffe och te
 • Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Kontorshotell Linköping

FirstOffice erbjuder kontorsplatser på kontorshotell i Linköping. Alla våra kontorshotell i Linköping är utformade för en god arbetsmiljö då vi anser att trivsel på arbetsplatsen är av största vikt. Att hyra ett kontor i Linköping hos oss på FirstOffice kommer med många fördelar. Vi erbjuder alltid flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider helt utan dolda kostnader. Utöver det, när du hyr ett kontor i Linköping, får du bland annat tillgång till kök/pentry, mötesrum, gott kaffe och trevliga gemensamhetsytor.

FirstOffice kontorshotell i Linköping

Ett av kontorshotellen, Vasastaden, är beläget i en lugn och trevlig stadsdel med enbart några minuters gång från både Linköping City och Linköpings centralstation. Mjärdevi, ett annat kontorshotell som vi erbjuder i Linköping, är beläget i Linköping Science Park som ligger i nära anslutning till E4:an. Här finns ett brett utbud av allt ifrån restauranger och caféer till frisörsalonger och gym. Båda våra anläggningar i Linköping kan tillgås när som helst på dygnet med hjälp av våra digitala lås och nycklar.

Variation på kontorshotell i Linköping

Bland våra kontorshotell i Linköping erbjuder vi kontorsrum och kontorsplatser i form av privata kontor. FirstOffice privata kontor i Linköping är perfekt för dig som vill arbeta ostört men samtidigt ha möjligheten att nätverka med andra hyresgäster. Kontoren är låsbara och helt dedikerat för dig och din verksamhet. I dagsläget kan vi erbjuda ca. 47 privata kontor i Linköping, i storlekarna 10–150 kvm med plats för ungefär 1–24 personer. Privata kontor behöver med andra ord inte betyda att kontoret endast har plats för en person. Oavsett vad du söker så har vi en kontorsplats i Linköping utifrån ditt företags behov. Letar du efter ett kontor i Linköping där du kan arbeta ostört och effektivt är våra kontor något för dig. Flexibelt, prisvärt och effektivt!

Lediga kontorshotell i Linköping

Hos FirstOffice erbjuds du professionella lokaler där vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. I dagsläget kan du hyra kontor på två kontorshotell i Linköping där ambitionen alltid är att utvecklas i takt med efterfrågan och vi arbetar därför ständigt med nya etableringar för att kunna erbjuda fler kontorsplatser. När du hyr ett kontor i Linköping hos FirstOffice får du även tillgång till arbetsplats på några av våra övriga anläggningar i landet. Utöver Linköping erbjuder vi kontorshotell i Västerås, UppsalaStockholm, Nyköping, Norrköping, KalmarMalmöHalmstad och Göteborg.

I andra städer erbjuder vi även BigOffice som är nyckelfärdiga kontor för större företag och Coworking som är ett öppet kontorslandskap där man delar ytan med andra företagare. Våra stora kontor som vi kallar BigOffice passar större företag som vill ha en egen kontorslokal som ofta innefattar både mötesrum och egna arbetsplatser för de anställda. På kontorshotell med Coworking spaces kan man nätverka och socialisera sig med andra, vilket ger ett värde i form av kunskapsutbyten och nya affärsmöjligheter.

Är du intresserad av våra övriga kontorshotell i landet? Se hit, vi har över 60 kontorshotell! Vill du veta mer om FirstOffice kontorshotell? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med mer information.

Kontor i Linköping

Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell med privata kontor i Linköping. Privata kontor är kontorsrum som är låsbara och som ger dig möjligheten att arbeta ostört och effektivt. Om du skulle vilja ha en arbetsplats att …