Kontorshotell Kopparhusen

Kopparhusen

Välkommen till FirstOffice Kopparhusen! Ett nybyggt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter och citypulsen utanför entrén.

Kontorshotell Solna Gate

Solna Gate

Välkommen till FirstOffice Solna Gate! Ett modernt kontorshotell med bekvämligheter som utomhus-och inomhusgym, pool, omklädningsrum och restauranger i samma fastighet.

Kontorshotell Ståthöga

Ståthöga

Välkommen till FirstOffice Ståthöga! Ett populärt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta, med dess breda utbud av restauranger och butiker.

Kontorshotell Bruket

Välkommen till FirstOffice Bruket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med bara tre minuter till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontorshotell Kungshagen

FirstOffice - Kungshagen

Välkommen till FirstOffice Kungshagen! Ett nyrenoverat kontorshotell beläget i ett av Nyköpings vackraste områden, Hamnen. Med närhet till trevliga restauranger med uteserveringar, fina promenadstråk och golfbanan.

Kontorshotell Kistagången

Hyr ditt kontorshotell i Kista!

Välkommen till FirstOffice kontorshotell Kistagången! Ett nybyggt kontorshotell i Kista med mycket goda kommunikationsmöjligheter och promenadavstånd till trevliga lunchrestauranger, butiker och Every Padel Kista.

Kontorshotell Fjärilen

Fjärilen

Välkommen till FirstOffice Fjärilen! Ett trivsamt kontorshotell med ett fantastisk läge intill Kungsängen med närhet till trevliga grönområden, restauranger och annan service.

Kontorshotell Ingelsta

Ingelsta

Välkommen till FirstOffice Ingelsta! Ett trivsamt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta med dess breda utbud av restauranger och butiker.