Kontorshotell Kopparhusen

Välkommen till FirstOffice Kopparhusen! Ett modernt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter och citypulsen utanför entrén.

Kontorshotell Sundbyberg – Solna Gate

Solna Gate

Välkommen till FirstOffice Solna Gate! Ett modernt kontorshotell med bekvämligheter som utomhus-och inomhusgym, pool, omklädningsrum och restauranger i samma fastighet.

Kontorshotell Ståthöga

Ståthöga

Välkommen till FirstOffice Ståthöga! Ett populärt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta, med dess breda utbud av restauranger och butiker.

Kontorshotell Bruket

Välkommen till FirstOffice Bruket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med promenadavstånd till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontorshotell Kungshagen

FirstOffice - Kungshagen

Välkommen till FirstOffice Kungshagen! Ett nyrenoverat kontorshotell beläget i ett av Nyköpings vackraste områden, Hamnen. Med närhet till trevliga restauranger med uteserveringar, fina promenadstråk och golfbanan.

Kontorshotell Fjärilen

Fjärilen

Välkommen till FirstOffice Fjärilen! Ett trivsamt kontorshotell med ett fantastisk läge intill Kungsängen med närhet till trevliga grönområden, restauranger och annan service.

Kontorshotell Ingelsta

Ingelsta

Välkommen till FirstOffice Ingelsta! Ett trivsamt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta med dess breda utbud av restauranger och butiker.

Kontorshotell Centralen

Kontorshotell Centralen

Välkommen till FirstOffice Centralen! Ett populärt och centralt beläget kontorshotell i direkt anslutning till Norrköpings Resecentrum.