Sävedalen

Välkommen till FirstOffice Sävedalen! Ett nyöppnat kontorshotell i centrala Sävedalen med kostnadsfri parkering och närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Kungsporten

Nybyggt kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger med närhet till goda kommunikationsmöjligheter.

Lokstallarna

Välkommen till FirstOffice nya kontorshotell i det anrika området Lokstallarna i Halmstad!

Elverket

Välkommen till FirstOffice Elverket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med bara tre minuter till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kopparhusen

Kopparhusen

Välkommen till FirstOffice Kopparhusen! Ett nybyggt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter och citypulsen utanför entrén.

Mölndal – Åby Arena

Kontorshotell i Göteborg, Åby Arena.

Välkommen till FirstOffice Åby Arena! Ett nybyggt kontorshotell med utsikt över hela Mölndal. I fastigheten finns bland annat hotell, lunchrestaurang, Every Padel Åby Arena och Friskis & Svettis.

Dragörkajen

Den 1 november öppnar vi Dragörkajen! Ett kontorshotell beläget i centrala Limhamn med oslagbar utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark.

Globen

Välkommen till FirstOffice Globen! Ett nyöppnat kontorshotell mitt i Globenområdet i södra Stockholm.