Kontorshotell Sävedalen

Välkommen till FirstOffice Sävedalen! Ett nyöppnat kontorshotell i centrala Sävedalen med kostnadsfri parkering och närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Kontorshotell Kungsporten

Nybyggt kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger med närhet till goda kommunikationsmöjligheter.

Kontorshotell Elverket

Välkommen till FirstOffice Elverket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med promenadavstånd till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontorshotell Kopparhusen

Välkommen till FirstOffice Kopparhusen! Ett modernt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter och citypulsen utanför entrén.

Kontorshotell Mölndal – Åby Arena

Kontorshotell i Göteborg, Åby Arena.

Välkommen till FirstOffice kontorshotell i Mölndal, Åby Arena! Ett kontorshotell med utsikt över hela Mölndal. I fastigheten finns bland annat hotell, lunchrestaurang, Every Padel Åby Arena och Friskis & Svettis.

Kontorshotell Dragörkajen – Limhamn

Nyöppnat modernt kontorshotell på Dragörkajen! Ett kontorshotell beläget i centrala Limhamn med oslagbar utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark.

Kontorshotell Globen

Välkommen till FirstOffice Kontorshotell Globen! Ett kontorshotell mitt i Globenområdet i södra Stockholm.