LiveWebinar – Så här nyttjar du AI och ChatGPT som småföretagare

FirstOffice bjuder in till ett kostnadsfritt livewebinar på temat ”Så här nyttjar du AI och ChatGPT som småföretagare”.

Har du och ditt företag kommit igång med AI för att effektivisera er vardag och era processer? Och har du förstått vilket mervärde AI kan ge dig och ditt företag?

Under detta kostnadsfria livewebinar kommer Oscar Aukner att dela med sig av sin förståelse för AI och dess användningsområden, inklusive verktyg som ChatGPT, för att ge insikter i hur dessa kan användas för att höja kvaliteten och produktiviteten i ditt dagliga arbete. Vi kommer även att diskutera AI-möjligheter för företag, samtidigt som vi tar upp viktiga överväganden om risker.

Välkommen till ett informativt webinar i tiden med Oscar Aukner, konsult hos Implement Consulting Group och expert inom generativ AI. Han ger handfasta råd kring hur små- till medelstora företag kommer i gång med AI och ChatGPT. 

Oscar Aukner arbetar aktivt med att utforska och implementera AI-teknologi tillsammans med företagsledare i Norden. Hans och Implements erfarenhet spänner från att praktiskt förbättra effektiviteten i dagligt arbete till strategisk rådgivning rörande teknikens påverkan på näringslivet. 

Webinariet avslutas med en frågestund där du som deltagare har möjlighet att ställa specifika frågor till Oscar med hjälp av moderator Gabriella Gullberg från FirstOffice

Datum: Tisdag den 11 juni
Tid: 09.00-10.00
Plats: Teams (länk skickas ut innan eventet)
Kostnadsfritt deltagande: Ja

Anmäl dig här: Webinar – Så här nyttjar du AI och ChatGPT som småföretagare (confetti events)

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

LiveWebinar – Så här nyttjar du AI och ChatGPT som småföretagare