Kontorshotell Nyköping

FirstOffice har ett stort utbud av kontorsplatser på 5 kontorshotell i Nyköping. Här kan du arbeta och nätverka i stimulerande arbetsmiljöer i både stora och små kontorsrum.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Madelen Pettersson

Kontorshotell Nyköping

FirstOffice har ett stort utbud av kontorsplatser fördelat på sju kontorshotell i Nyköping. Här ges du möjligheten att arbeta och nätverka i stimulerande arbetsmiljöer i både privata kontorsrum och moderna kontorslandskap. Gemensamt för våra kontorshotell är närheten till centrala Nyköping med dess breda utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns även trevliga promenadstråk intill vackra Nyköpingsån. I nära anslutning till alla våra kontorshotell i Nyköping ligger både E4:an och Resecentrum.

I Nyköping finner du Stockholm Skavsta Flygplats som erbjuder avgångar till större delar av Europa. Dessutom har Nyköping ett strategiskt bra läge med bara en dryg timmes bilfärd från Stockholm vilket gör staden attraktiv för många företag. Våra kontorshotell i Nyköping är priseffektiva och passar utmärkt för dig som vill investera i mer än bara kostsamma lokaler. Är du ute efter ett trevligt kontorshotell med många förmåner? Då har du kommit rätt.

Olika typer av kontorshotell

Bland våra kontorshotell i Nyköping erbjuder vi kontorsrum och kontorsplatser i form av privata kontorCoworking och BigOffice. BigOffice är våra nyckelfärdiga kontor för det större företaget som önskar mer flexibilitet. Våra privata kontor och BigOffice är ett låsbart kontorsrum helt dedikerat till din verksamhet. Idag erbjuder vi uppemot 100 arbetsplatser och privata kontor i Nyköping med stor variation på storlek. Här kan du hyra kontor i storlekarna 8–110 kvm med plats för 1–9 personer. Alla våra kontorsplatser är stilrent inredda och utformade för en inspirerande arbetsmiljö. Oavsett ditt behov har vi en kontorsplats i Nyköping som passar just dig. Vill du veta mer om oss och våra kontorslösningar? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med mer information.

Hyr kontorshotell utan dolda kostnader

Att hyra kontorshotell i Nyköping hos FirstOffice är fördelaktigt på många sätt. Här erbjuder vi flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider, helt utan dolda kostnader. Du får alltid tillgång till kök, trevliga gemensamhetsytor, mötesrum, gott kaffe, och massor av annat när du hyr in dig på ett kontorshotell hos FirstOffice i Nyköping. Hos oss kan du hyra kontor i varierad storlek beroende på vilken anläggning du väljer. Vi har både privata kontor i Nyköping och BigOffice i Nyköping, som båda innebär att du och din verksamhet har en egen privat kontorsyta. En annan kontorslösning vi erbjuder är Coworking i Nyköping, där du har möjlighet att nätverka med andra företagare. Oavsett hur många personer kontoret ska rymma så har vi ett alternativ för dig och din verksamhet.

Kontorshotell i Nyköping och andra städer

I dagsläget kan du hyra kontor på sju olika kontorshotell i Nyköping, men vår ambition är att ständigt arbeta för att hitta nya potentiella etableringar. När du hyr ett kontor i Nyköping hos FirstOffice får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum på några av våra övriga kontorshotell i landet. Utöver våra kontorshotell i Nyköping erbjuder vi kontor i Stockholm, Uppsala, Norrköping, Västerås, Halmstad, Göteborg, Kalmar och Malmö.

Om du dessutom planerar att expandera din verksamhet till fler städer kan vi erbjuda närmare 50 kontorshotell i landet.