Kontorshotell Uppsala

FirstOffice erbjuder flera lediga kontorslokaler i Uppsala som är centralt belägna. Kontorshotellen har moderna och ljusa kontorsrum i stimulerande kontorslandskap i god arbetsmiljö. På alla våra kontorshotell i Uppsala erbjuder vi våra hyresgäster och medlemmar flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader, samt en plats att samverka och inspireras på.

Coworking Privata Kontor

Kontorshotell Kungsporten

Kungsängsvägen 27, Uppsala

 • Privata kontorsrum eller coworking
 • Hundvänligt
 • ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
 • Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar
 • Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
 • Kopiator och skrivare med fria utskrifter
 • Wifi
 • Städning
 • Tillgång till kontoret dygnet runt
 • Egen postbox med låsbart fack
 • Gott kaffe och te
 • Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid
Erbjudande!
Coworking

Kontorshotell Uppsala Business Park

Virdingsallé 32, Uppsala

Välkommen till FirstOffice Uppsala Business Park! Ett nybyggt Cowork i epicentret av start-ups, konsulter, småföretag och stora bolag.

Kontorshotell Uppsala

Söker du ett kontorshotell i Uppsala? Då har du kommit rätt. FirstOffice erbjuder nämligen flera lediga kontorslokaler i Uppsala som är centralt belägna. Kontorshotellen har moderna och ljusa kontorsrum i stimulerande kontorslandskap i god arbetsmiljö. På alla våra kontorshotell i Uppsala erbjuder vi våra hyresgäster och medlemmar flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader, samt en plats att samverka och inspireras på.

FirstOffice kontorshotell i Uppsala

På våra kontorshotell i Uppsala finns möjligheten att nätverka och skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter, oavsett om du har ett privat kontor eller sitter på ett kontorshotell med Coworking space. Till våra företagshotell i Uppsala välkomnar vi stora som små företag och erbjuder kontorslokaler anpassade efter ditt företags behov. Hos oss är det viktigt att du trivs, därför får du som hyresgäst på våra kontorshotell i Uppsala tillgång till professionella lokaler där vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell kontorsmiljö.

Olika typer av kontorslokaler i Uppsala

Vi erbjuder flexibla kontorslokaler i Uppsala. Bland våra anläggningar i staden har vi kontorsplatser i form av privata kontorsrum som lämpar sig för allt ifrån 1–8 personer. Hos oss kan du hyra kontor i Uppsala, som likt våra privata kontor i övriga städer, är låsbara kontorsrum helt dedikerade till dig och din verksamhet. FirstOffice har även Coworking i Uppsala, vilket är öppna kontorslandskap som delas mellan flera olika företagare. På ett kontorshotell med Coworking spaces väljer du mellan att ha en fast plats eller flexplats. Oavsett ditt behov så har vi alltid en kontorslösning i Uppsala som passar dig.

Lediga kontorshotell i Uppsala

Letar du efter lediga kontorshotell i Uppsala? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder kontorshotell på flera platser i Uppsala. Här har du goda förbindelser till Stockholm där tåget endast tar 40 minuter. Att hyra kontor eller att hitta lediga kontorslokaler i Uppsala kan ibland kännas komplicerat och kostsamt där de tillkommande kostnaderna riskerar att bli för höga. FirstOffice kontorslokaler i Uppsala är därför ett smartare alternativ, utan dolda kostnader, där allt ifrån mötesrum och kontorsmöbler till utskrifter och gott kaffe ingår. FirstOffice har som ambition att utvecklas i takt med efterfrågan på kontorshotell och vi arbetar ständigt med nya etableringar för att kunna erbjuda fler arbetsplatser. Idag erbjuder vi flera lediga kontor i Uppsala till förmånliga priser.

Hyr kontorslokaler i Uppsala

Är du intresserad av att hyra en av våra kontorslokaler i Uppsala? Då undrar du säkert vilka kontorsrum som är lediga. Om du hör av dig till oss kan du få reda på exakt vilka kontorsrum som är tillgängliga. Därefter kan vi även se till att boka in en visning av kontorshotellet om kontorslokalerna är intressanta för dig och ditt företag.

Kontorshotell i Uppsala är en populär lösning

Kontorshotell i Uppsala har blivit alltmer populära bland företag och företagare som letar efter flexibla arbetsplatser. Kontorshotell erbjuder bekväma lösningar genom att tillhandahålla hyresbara arbetsplatser där allt ingår, utan krångel med att själv behöva inreda och underhålla ett eget kontor.

Fördelarna med att välja ett kontorshotell i Uppsala är flera. En fördel med kontorshotell i Uppsala är att dem är strategiskt belägna i lättillgängliga områden med tillgång till kollektivtrafik. Våra kontorshotell i Uppsala ligger i nära anslutning till bussar och det går även för den promenadglada att gå till Uppsala Central. Detta gör det enkelt att pendla till och från kontoret för både hyresgäster och kunder. Dessutom finns det restauranger, kaféer och butiker i närheten, vilket ger ytterligare bekvämlighet för hyresgästerna.

En annan fördel som kontorshotell i Uppsala erbjuder är möjligheten till samarbete och nätverkande. Genom att dela utrymme med andra företag och entreprenörer på kontorshotell får ni möjlighet att interagera, utbyta idéer och bygga värdefulla affärsrelationer.

Kontorshotell i Uppsala och andra städer

Växer ditt företag och du söker lediga kontorshotell även på andra platser i landet? Se hit, vi har sammantaget över 50 kontorshotell i flera städer. Vi har utöver kontorshotell i Uppsala, flera andra städer som vi är verksamma i. FirstOffice har kontorshotell i Stockholm, Västerås, Halmstad, Göteborg, Kalmar, Nyköping, Norrköping och Malmö. Du får tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer i mån av plats oavsett vilken ort du är stationerad i. Mötes- och konferensrum kan bokas i förväg i vårt digitala bokningssystem som gör allt lite smidigare, speciellt tillsammans med våra digitala lås.

Är du intresserad av att hyra kontor på något av våra kontorshotell i Uppsala? Kontakta oss så återkommer vi med information och prisförslag. Att hyra kontor i Uppsala har aldrig varit enklare!

Coworking Uppsala

Önskar du sitta på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder just det, flexibla arbetsplatser i öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare. Det är …

Kontor i Uppsala

Hos FirstOffice hittar du privata kontor i Uppsala. Det är låsbara kontorsrum som endast du och dina kollegor har tillgång till. Kontorshotellen har även gemensamhetsutrymmen som kan nyttjas av samtliga hyresgäster, vilket gör att även …

Offertförfrågan

FirstOffice

Kontorshotell Uppsala