Kontorshotell Uppsala

FirstOffice erbjuder flera lediga kontorslokaler i Uppsala som är centralt belägna. Kontorshotellen har moderna och ljusa kontorsrum i stimulerande kontorslandskap i god arbetsmiljö. På alla våra kontorshotell i Uppsala erbjuder vi våra hyresgäster och medlemmar flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader, samt en plats att samverka och inspireras på.

Erbjudande!
Coworking Privata Kontor

Kontorshotell Kungsporten

Kungsängsvägen 27, Uppsala

 • Privata kontorsrum eller coworking
 • ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
 • Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar
 • Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
 • Kopiator och skrivare med fria utskrifter
 • Wifi
 • Städning
 • Tillgång till kontoret dygnet runt
 • Egen postbox med låsbart fack
 • Gott kaffe och te
 • Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid
Erbjudande!
Coworking

Kontorshotell Uppsala Business Park

Virdingsallé 32, Uppsala

Välkommen till FirstOffice Uppsala Business Park! Ett nybyggt Cowork i epicentret av start-ups, konsulter, småföretag och stora bolag.

Kontorshotell Uppsala

Söker du ett kontorshotell i Uppsala? Då har du kommit rätt. FirstOffice erbjuder nämligen flera lediga kontorslokaler i Uppsala som är centralt belägna. Kontorshotellen har moderna och ljusa kontorsrum i stimulerande kontorslandskap i god arbetsmiljö. På alla våra kontorshotell i Uppsala erbjuder vi våra hyresgäster och medlemmar flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader, samt en plats att samverka och inspireras på.

På våra kontorshotell i Uppsala finns möjligheten att nätverka och skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter, oavsett om du har ett privat kontor eller sitter på ett kontorshotell med Coworking space. Till våra företagshotell i Uppsala välkomnar vi stora som små företag och erbjuder kontorslokaler anpassade efter ditt företags behov. Hos oss är det viktigt att du trivs, därför får du som hyresgäst på våra kontorshotell i Uppsala tillgång till professionella lokaler där vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell kontorsmiljö.

Olika typer av kontorshotell i Uppsala

Vi erbjuder flexibla kontorslokaler i Uppsala. Bland våra anläggningar i staden har vi kontorsplatser i form av privata kontorsrum som lämpar sig för allt ifrån 1–8 personer. Uppsalas privata kontor är, likt våra privata kontor i övriga städer, låsbara kontorsrum helt dedikerade till dig och din verksamhet. FirstOffice har även Coworking i Uppsala, vilket är öppna kontorslandskap som delas mellan flera olika företagare. På ett kontorshotell med Coworking spaces väljer du mellan att ha en fast plats eller flexplats. Oavsett ditt behov så har vi alltid en kontorslösning i Uppsala som passar dig.

Lediga kontorshotell i Uppsala

Letar du efter lediga kontorshotell i Uppsala? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder kontorshotell på flera platser i Uppsala. Här har du goda förbindelser till Stockholm där tåget endast tar 40 minuter. Att hyra kontor eller att hitta lediga kontorslokaler i Uppsala kan ibland kännas komplicerat och kostsamt där de tillkommande kostnaderna riskerar att bli för höga. FirstOffice kontorslokaler i Uppsala är därför ett smartare alternativ, utan dolda kostnader, där allt ifrån mötesrum och kontorsmöbler till utskrifter och gott kaffe ingår. FirstOffice har som ambition att utvecklas i takt med efterfrågan på kontorshotell och vi arbetar ständigt med nya etableringar för att kunna erbjuda fler arbetsplatser. Idag erbjuder vi flera lediga kontor i Uppsala till förmånliga priser.

Kontorshotell i Uppsala och andra städer

Växer ditt företag och du söker lediga kontorshotell även på andra platser i landet? Se hit, vi har sammantaget över 60 kontorshotell i flera städer. Vi har utöver kontorshotell i Uppsala, nio andra städer som vi är verksamma i. FirstOffice har kontorshotell i Stockholm, Västerås, Halmstad, Göteborg, Kalmar, Nyköping, Norrköping, Linköping och Malmö. Du får tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer i mån av plats oavsett vilken ort du är stationerad i. Mötes- och konferensrum kan bokas i förväg i vårt digitala bokningssystem som gör allt lite smidigare, speciellt tillsammans med våra digitala lås.

Är du intresserad av att hyra kontor på något av våra kontorshotell i Uppsala? Kontakta oss så återkommer vi med information och prisförslag. Att hyra kontor i Uppsala har aldrig varit enklare!

Coworking Space Uppsala

Önskar du sitta på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder just det, flexibla arbetsplatser i öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare. Det är …

Privata kontor Uppsala

Hos FirstOffice hittar du privata kontor i Uppsala. Det är låsbara kontorsrum som endast du och dina kollegor har tillgång till. Kontorshotellen har även gemensamhetsutrymmen som kan nyttjas av samtliga hyresgäster, vilket gör att även …