Coworking Uppsala

Önskar du sitta på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder just det, flexibla arbetsplatser i öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare. Det är en kontorslösning som främjar sociala relationer, nätverkande, kunskap- och erfarenhetsutbyte, samt öppnar upp för nya affärsmöjligheter. Kontorshotell som erbjuder Coworking…

Se kontorshotellLäs mer

Coworking Uppsala

Önskar du sitta på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder just det, flexibla arbetsplatser i öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare. Det är en kontorslösning som främjar sociala relationer, nätverkande, kunskap- och erfarenhetsutbyte, samt öppnar upp för nya affärsmöjligheter. Kontorshotell som erbjuder Coworking har blivit alltmer populärt, framför allt i större städer.

Utöver Coworking i Uppsala kan du hyra kontor i Uppsala, som vi kallar privata kontor då det är låsbara kontorsrum för dig och ditt företag. På ett privat kontor får du även möjlighet att nätverka i de gemensamma utrymmena som nyttjas de stunder som du inte sitter fokuserat och arbetar på ditt rum. Oavsett om du hyr in dig på ett Coworking space i Uppsala eller någon annan kontorstyp erbjuder vi alltid flexibla hyreskontrakt, korta uppsägningstider och flera förmåner, utan dolda kostnader. De förmåner som ingår i våra kontorshotell i Uppsala är bland annat kök/pentry, lounges, mötes- och konferensrum, wifi, skrivare, gott kaffe och te. Om du sitter på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala, sitter du i en inspirerande och funktionell kontorsmiljö. Vi har inrett och möblerat kontoren med god arbetsmiljö i åtanke. Kontorslokalerna ska kännas fräscha och moderna och ha ergonomiska kontorsmöbler.

2 typer av Coworking space i Uppsala

Det finns två typer av Coworking i Uppsala att välja mellan, som förövrigt finns som alternativ för samtliga Coworking spaces hos FirstOffice. Antingen väljer du fast plats eller flexplats. Vilket alternativ som passar dig vet du bäst själv, men vad innebär de olika typerna?

  • Fast plats innebär att du har en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord.
  • Flexplats innebär att du har en arbetsplats i mån av plats.

Gemensamt för de båda typerna är att du får tillgång till kontorshotellets faciliteter med tillhörande service. När du ska avgöra vilken typ av Coworking du ska välja kan flera olika faktorer väga in. Det du skulle kunna fråga dig är följande:

  • Hur ofta avser du att komma till kontoret?
  • Hur sent på dagarna tänker du komma in?
  • Föredrar du att sitta på samma plats varje dag?

Coworking i Uppsala och andra städer

Utöver Coworking i Uppsala finns FirstOffice Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Nyköping, Västerås och Halmstad. När du hyr kontor eller är medlem får du tillgång till mötesrum och arbetsplatser på några utvalda kontorshotell, minst ett i respektive stad. Totalt är vi verksamma i nio städer i dagsläget, utöver städerna ovan har vi kontorshotell i Kalmar. Vi har smarta lösningar som digitala lås- och bokningssystem, som underlättar för våra kunder när de vill boka eller komma in på våra kontorshotell. En stor del av våra kontorshotell i landet har en strategisk placering och är centralt belägna. Om du har en affärsresa inplanerad till en annan ort kan du i förväg boka ett konferensrum för dig och din verksamhet.

Har du några funderingar som eventuellt inte besvaras på vår om oss kan du höra av dig till oss i kontaktformuläret. Alternativt kan du skicka e-postmeddelande eller ringa direkt till kontorshotellets kontaktperson, även kallad Site Manager.

Är det dags att testa på Coworking Uppsala, gör det hos oss på FirstOffice!