Kontorshotell Kalmar

FirstOffice erbjuder fyra fullt utrustade kontorshotell i Kalmar. Här arbetar du effektivt i privata kontorsrum i stimulerande kontorslandskap. Vi finns strategiskt i närhet till både city, lokaltrafik och tåg.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Ann Romeis Westerlund

Kontorshotell Kalmar

FirstOffice erbjuder fullt utrustade kontorshotell i Kalmar. Här har vi skapat kontor med idén att främja en god och stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta effektivt i kontorslandskap med privata kontorsrum . Våra kontorshotell i Kalmar är alla strategiskt placerade med närhet till både Kalmar City, lokaltrafik och tåg. I anslutning till våra kontorshotell i Kalmar finner du trevliga promenadstråk, restauranger och caféer.

FirstOffices kontorshotell

Hit är du lika välkommen oavsett företagets storlek. Om du är egenföretagare så kan det handla om att du har tröttnat på att jobba hemifrån och vill därför hitta ett kontor som du kan gå till istället. Om du har ett mindre företag med endast några få anställda som söker flexibilitet kan FirstOffice kontorslösningar passa er.

I Kalmar erbjuder vi cirka 100 kontorsrum i varierad storlek. Här kan du hyra kontorsrum med en yta om 10–124 kvm, anpassade för cirka 1–10 personer beroende på vilket kontor och anläggning. Oavsett vad du söker så har vi ett kontor för ditt företags behov.

Varför hyra våra kontorshotell i Kalmar?

FirstOffices kontorshotell i Kalmar erbjuder kontorsrum och kontorsplatser i form av privata kontor. FirstOffice privata kontor i Kalmar är perfekt för dig som vill arbeta ostört men samtidigt ha möjligheten att nätverka med andra hyresgäster. Alla våra privata kontor är låsbara och finns tillgängliga enbart för dig och din verksamhet. Gemensamhetsutrymmen nyttjas däremot av alla företag. FirstOffice Kalmar har ett stort utbud av kontor i varierad storlek utformade för att uppfylla just ditt företags behov. Om du letar efter ett kontorshotell i Kalmar där du kan arbeta effektivt i trivsamma miljöer är våra kontor något för dig. FirstOffice Kalmar är flexibelt, effektivt och prisvärt!

På många av våra övriga kontorshotell i landet erbjuder vi även Coworking och BigOffice. På ett Coworking space hos FirstOffice arbetar du i öppna landskap med andra företagare. Våra BigOffice är nyckelfärdiga och stora kontor där ditt företag arbetar i en egen kontorslokal.

Vill du veta mer om FirstOffice kontor i Kalmar? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med mer information!

Lediga kontorshotell i Kalmar

Vi har flera lediga kontorshotell i Kalmar. Att hyra kontorslokal i Kalmar hos FirstOffice kommer med flera fördelar. Här slipper du invecklade hyreskontrakt med långa uppsägningstider. FirstOffice kontrakt är alltid flexibla och helt utan dolda kostnader. När du hyr ett kontor i Kalmar får du dessutom tillgång till bland annat kök/pentry, mötesrum, trevliga gemensamhetsytor, gott kaffe, skrivare och mycket mer. Här vistas du i professionella lokaler vilket ger ditt företag möjligheten att verka i en funktionell miljö. Allt du kan tänkas behöva för ditt kontor finner du hos oss. Dessutom har du alltid tillgång till din kontorsplats när som helst på dygnet. Idag kan du hyra kontor på fem kontorshotell i Kalmar och vi har som ambition att öppna ytterligare anläggningar i takt med efterfrågan. Vi arbetar därför ständigt med nya etableringar för att ännu fler kontorsplatser ska kunna erbjudas i Kalmar.

När du hyr ett kontor i Kalmar hos FirstOffice får du dessutom tillgång till arbetsplatser och mötesrum på våra andra anläggningar i landet. Utöver Kalmar erbjuder vi kontorshotell i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Är du intresserad av våra andra kontorshotell?  Se hit, vi har närmare 50 kontorshotell!