Trött på att jobba hemifrån?

Är du trött på att jobba hemifrån? Eller på kundmöten i badrummet? Trött på att WiFi-uppkopplingen inte fungerar som den ska? Eller på att kaffet är slut?

Med restriktioner i ryggen och en ovisshet som varje dag formas av realtidsuppdateringar kring läget i vårt avlånga land vill vi på FirstOffice hjälpa er småföretagare. Att vara egenföretagare är svårt som det är. För er är utmaningar och problem vardagsmat. Det är just därför ni har valt att starta eget, för att ni drivs av att dagligen sättas på prov och hela tiden utvecklas.

Vi vill inte att dyra kontorslokaler eller öppna arbetsplatser ska vara anledningen till att ni inte kan fortsätta arbeta. På FirstOffice arbetar du tryggt, effektivt och smart. Vi erbjuder privata och prisvärda kontor nära dig i tolv städer. Och för att hjälpa er egenföretagare som är trötta på att jobba hemifrån erbjuder vi två hyresfria månader när man tecknar ett medlemskap på tolv månader.

Egenföretagare är med och skapar fyra av fem jobb på arbetsmarknaden, det ska aldrig straffas. Speciellt inte i dessa tider. Ni är ryggraden i vårt samhälle och utan er stannar Sverige upp, på riktigt.

Klicka här för att hitta ett kontorshotell som passar dig.

Klicka här för att se våra kampanjfilmer.
 

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

Trött på att jobba hemifrån?