Fem viktiga saker att tänka på när du ska hyra ett kontor

1. Längden på avtalet

Eftersom många företag som sitter på kontorshotell är relativt små och kräver flexibilitet kan det vara bra att se över om längden på hyresavtalet känns passande med din verksamhet och dess framtid. Kommer ditt företag exempelvis behöva anställa och finns det i så fall utrymme för att expandera på kontorshotellet eller kan det uppstå problem med detta i och med längden på avtalet?

2. Priset

För att hitta ett rimligt pris måste du först se över vad ditt företag faktiskt behöver på sin arbetsplats. Givetvis vill man alltid att priset ska vara så lågt som möjligt men det är inte alltid det rätta alternativet. Kom ihåg att olika kontor bidrar med olika alternativ som kan öppna nya dörrar och därmed utveckla ditt företag. Välj ett kontor som kan skapa möjligheter för din verksamhet.

3. Läget

Att hitta ett bra läge är något som kan vara gynnsamt både för dig personligen men även inför eventuella kundmöten. Tillgänglighet kan vara en byggsten för att din verksamhet ska kunna utvecklas och skapa nya kontakter. Det du behöver göra är att helt enkelt se över var din verksamhet bör finnas och låta detta vara något som vägs in i ditt beslut.

4. Dina unika behov

Har ditt företag några specifika behov som behöver uppfyllas? Ibland behöver företag till exempel kunna säkerställa sina kunder 100% säker integritet och behöver av den anledningen välja ett kontorsrum med stängd dörr. Se över ditt företag och vad ni har för unika behov. Se sedan till att kontorshotellet uppfyller alla dina unika behov som krävs för din verksamhet.

5. Din magkänsla

En aspekt som inte får glömmas i valet av kontorshotell är att hitta en miljö där du och dina eventuella kollegor skulle trivas. Du ska känna dig välkommen och inspirerad på din arbetsplats. Oavsett om du är egenanställd eller inte är alla på kontoret dina kollegor.

Klicka här för att hitta ett kontorshotell som passar dig.

Klicka här för att se filmer från våra olika anläggningar.

Dela denna artikel