Kontorshotell Stockholm

FirstOffice erbjuder flera kontorshotell i Stockholm, både i Norrort, Söderort och Västerort. Vi välkomnar både stora och små företag till moderna och stimulerande kontorslokaler.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Charlotte Ceder

Kontorshotell Stockholm

FirstOffice erbjuder flera kontorshotell i Stockholm, både i Norrort, Söderort och Västerort. På alla våra kontorsanläggningar i Stockholm erbjuder vi moderna och stimulerande kontorslandskap i god arbetsmiljö där ditt företag har möjligheten att utvecklas. Till våra kontorshotell i Stockholm välkomnar vi stora som små företag. Oavsett om du söker ett levande Coworking space, ett privat kontorsrum eller ett stort kontor, så finner du det på något av våra kontorshotell. I dagsläget har vi tio kontorshotell i Stockholmsområdet.

FirstOffices företagshotell

Bland våra anläggningar i Stockholm har vi kontorsrum och kontorsplatser men även större kontorslokaler. Majoriteten av våra kontorshotell i Stockholm erbjuder privata kontor. Oavsett ditt behov så har vi en kontorslösning i Stockholm som passar ditt företag. På våra kontor i Stockholm, och våra övriga städer, erbjuder vi flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader. Vi ser till att du får tillgång till professionella lokaler där vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Ett företagshotell, även kallat kontorshotell, är en plats där du kan nätverka och skapa värdefulla relationer på.

Olika typer av kontorslokaler i Stockholm

Det finns tre olika kontorstyper på våra kontorshotell i Stockholm, två av dem är privata ytor för dig och din verksamhet medan den tredje är en kontorslösning där olika företagare delar på en större yta. Nedan listas våra tre olika kontorstyper:

  • Privata kontor i Stockholm
    FirstOffice så kallade privata kontor är låsbara kontorsrum helt dedikerat till dig och din verksamhet. Denna kontorstyp kan passa företag som vill arbeta fokuserat och enskilt, men samtidigt ha möjligheten att nätverka och inspireras av andra innovativa företagare i kontorshotellets gemensamhetsutrymmen.
  • BigOffice i Stockholm
    Våra stora kontor kallar vi BigOffice, vilket är nyckelfärdiga och låsbara kontor för företag som önskar en större privat yta. De är som våra privata kontor fast i större skala, då de består av flera rum. BigOffice består av egna arbetsplatser och i många fall även egna mötesrum, men det kan skilja sig mellan våra olika kontorshotell.
  • Coworking i Stockholm
    Ett kontorshotell med Coworking spaces är en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap. Här sitter du och arbetar omgiven av likasinnade företagare som du både kan utbyta kunskap och erfarenheter med. Inom FirstOffice Coworking kan du välja mellan en flexplats och en fast plats.

Hyr kontorshotell utan dolda kostnader

Att hyra kontor på ett kontorshotell i Stockholm kan ibland uppfattas som komplicerat och kostsamt där de tillkommande kostnaderna riskerar att bli för höga. FirstOffice kontorshotell i Stockholm är därför ett smartare alternativ, utan dolda kostnader, där allt ifrån kontorsmöbler och mötesrum till gott kaffe och utskrifter ingår. Att hyra kontorshotell i Stockholm har aldrig varit enklare. Vi på FirstOffice erbjuder en bred variation av lediga kontor i Stockholm med förmånliga villkor. Vi har bland annat kontorshotell i flera av Stockholms växande stadsdelar såsom Kista, Täby, Solna, Sundbyberg och Globen. Letar du efter kontor att hyra i Stockholm? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med mer information och prisförslag.

Lediga kontorslokaler i Stockholm

Är du intresserad av våra kontorslokaler i Stockholm? Då undrar du säkert vilka lediga kontorslokaler i Stockholm som finns. För att få reda på exakt vilka kontorsrum som är tillgängliga och hur beläggningen ser ut för våra Coworking spaces kan du kontakta oss. Om vi har en ledig kontorslokal som är intressant för dig och ditt företag så kan vi även se till att boka in en visning av kontorshotellet.

Kontorshotell är en populär lösning

Kontorshotell i Stockholm är en populär lösning för företag och företagare som behöver en flexibel arbetsplats. Kontorshotell ger dig möjlighet att hyra en arbetsplats för en kortare eller längre tid, utan att du ska behöva oroa dig för de praktiska detaljerna som krävs för att inreda och sköta ett eget kontor. Det kan även bidra till att det blir lättare att fokusera på det egna arbetet.

En annan fördel med kontorshotell i Stockholm är att du som hyresgäst ofta har bra tillgång till kollektivtrafik och andra bekvämligheter. Det gör det enkelt att komma till och från jobbet. Det finns också möjlighet att ta en promenad och få lite frisk luft under rasten. Kontorshotell har blivit alltmer populära i Stockholm på senare år, speciellt med den ökade efterfrågan på flexibla arbetslösningar och den ökade tillgången till teknik som gör det möjligt att arbeta på distans. Kontorshotell erbjuder flera olika flexibla lösningar, vilket gör att kontorshotell kan vara attraktivt för många olika typer av företag och individer.

Kontorshotell i Stockholm och andra städer

FirstOffice har kontorshotell i Stockholm och nio andra städer. Utöver Stockholm är vi verksamma i Göteborg, Malmö, Halmstad, Västerås, Uppsala, Nyköping, Norrköping och Kalmar. När du är hyresgäst eller medlem hos FirstOffice får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på utvalda kontorshotell i landet. Med moderna lösningar som digitala lås och bokningssystem underlättar vi bokandet för våra hyresgäster.

Växer ditt företag och du söker lediga kontorshotell även på andra platser i landet? Se hit, vi har närmare 50 kontorshotell i flera städer!