Kontorshotell Norrköping

FirstOffice erbjuder över 10 unika och väl utrustade kontorshotell i Norrköping. Vi finns både inne i centrum, i det expansiva området Ingelsta och nära Norrköpings flygplats, för att nämna några.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Anna Göllas

Kontorshotell Norrköping

FirstOffice erbjuder över 10 unika och väl utrustade kontorshotell i Norrköping. Vi har flera kontorshotell inne i Norrköpings centrum såväl som i det expansiva området Ingelsta. Vi har även två kontorshotell i nära anslutning till Norrköpings flygplats. Här finns en hög kapacitet på kontorsrum och kontorsplatser i varierade storlekar. Letar du efter ett kontorshotell med det lilla extra? Då har du kommit rätt.

Hos oss kan du hyra kontor i Norrköping lämpade för allt mellan 1–12 personer som vi kallar privata kontor och BigOffice i Norrköping som är större kontor för 6–14 personer. Vi erbjuder även Coworking spaces i Norrköping. Alla våra kontorshotell i Norrköping är unikt inredda och utformade för en god arbetsmiljö då vi anser att trivsel på arbetsplatsen är av stor vikt. Hos FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du både har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärer inför framtiden.

Olika typer av kontorshotell

Bland våra flexibla kontor i Norrköping är majoriteten utformade som privata kontor. Det är ett låsbart kontorsrum helt dedikerat till dig och din verksamhet. Om du hyr en kontorsplats i Norrköping hos FirstOffice får du fri tillgång till trevliga gemensamhetsytor, konferens- och mötesrum samt fria utskrifter, wifi och gott kaffe. Bland alla våra kontorshotell i Norrköping erbjuder vi alltid en lösning som passar ditt företags behov. Är ditt företag kanske intresserade av Coworking där ni delar kontorsyta med andra företagare eller vill ni ha ett stort kontor med en egen privat yta med egna kontorsplatser, som i vissa fall även inkluderar mötesrum? Vi på FirstOffice erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om allt som rör din arbetsplats och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Om du också letar efter trevliga kontor i Norrköping där du kan arbeta ostört och effektivt är våra kontor något för dig. Prisvärt, effektivt och generöst! Att hyra kontor i Norrköping har aldrig varit enklare.

Hyr kontorshotell utan dolda kostnader

Om du är på jakt efter att hyra lediga kontor i Norrköping så erbjuder FirstOffice kontorshotell med professionella kontorslokaler. På våra kontor i Norrköping har vi alltid flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider. Vår ambition är att utvecklas i takt med efterfrågan på kontorshotell och vi arbetar ständigt med nya etableringar. Letar du efter en kontorslokal att hyra i Norrköping? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med mer information och prisförslag.

Lediga kontorslokaler i Norrköping

I Norrköping har vi ungefär 240 kontorsrum sammanlagt i våra 11 kontorshotell. Som hyresgäst eller medlem får du även tillgång till andra kontorshotell vi har runt om i landet. Du kan hitta lediga kontorslokaler i Norrköping, Nyköping, Västerås, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Halmstad, Kalmar och Malmö. Med våra smarta lösningar, som digitala lås och bokningssystem, kan du smidigt boka mötesrum i vilken stad du vill. FirstOffice erbjudande gör det även smidigt för företag som har anställda på flera orter i landet. Om en anställd är ensam om att bo i en viss stad gör FirstOffice det möjligt för den kollegan att ändå ha ett kontor att gå till, i form av ett privat kontor eller en fast plats på ett Coworking space till exempel.

Vill du veta mer om FirstOffice? Kontakta gärna oss om du har några funderingar.