Hyra kontor

Att hyra kontor är för många företagare ett stort steg. Att lämna hemmet eller caféet och ingå ett kontrakt som ses som bindande kan uppfattas skrämmande. Vi tror inte att det behöver vara så komplicerat eller komplext. Ett företag idag behöver agera flexibelt för att växa och utvecklas. Hos oss kan ni alltid justera ert kontor och antalet arbetsplatser efter era behov och förutsättningar.

Vi gör processen enkel genom att erbjuda flexibla hyreskontrakt där allt ingår med 3 månaders uppsägningstid. Detta möjliggör möjligheten för företagare att växa i sin egna takt. Varje stad har en ansvarig Site Manager, de finns till för våra hyresgäster och ni som är intresserade av att bli hyresgäster hos oss. De hjälper till med att svara på frågor och med att hitta en kontorslösning som passar ert företag bäst.

Lediga kontor

Vi har just nu lediga kontor att hyra som passar de flesta företagare – både stora och små i flera olika städer.
Det är mycket att tänka på i ett sådant stort beslut; läge, pris, service, storlek och avtalslängd ska beaktas. Vi har därför utvecklat en enkel, trygg och flexibel modell som ska passa alla. Hos oss ingår allt som rör kontoret: möbler, wifi, kaffe, utskrifter, mötesrum och konferensrum. Våra modeller gör det enkelt att förstå den totala kostnaden för ett eget kontor. Vi erbjuder också flexibla avtal med endast 3 månaders uppsägningstid. Detta gör det tryggt, enkelt och flexibelt att erhålla ett kontor hos oss. På några av våra kontorshotell har vi även en bemannad reception som finns där för att svara på frågor och underlätta er arbetsdag. På vår hemsida kan ni enkelt se alla våra kontorshotell, ta del av våra senaste erbjudanden och se kommande evenemang på respektive kontorshotell.

Hyra kontor i Stockholm
Hyra kontor i Göteborg
Hyra kontor i Malmö

Lediga kontor i din stad

FirstOffice är ett modernt och flexibelt kontorshotell som erbjuder kontor lokalt i flera städer i Sverige med en ansvarig Site Manager som finns där för våra hyresgäster och ser till att allt fungerar smidigt och bra. Eftersom vi har omkring 50 kontor i olika städer har våra hyresgäster tillgång till minst en anläggning per stad att arbeta över dagen eller för att boka ett mötes- eller konferensrum. Som hyresgäst hos FirstOffice har ni alltid tillgång till en arbetsplats i alla våra städer vilket betyder att ni enkelt kan arbeta och ha möten runt om i landet. Följ länken för att hitta ett kontorshotell nära dig.

Olika typer av kontor

Vi har ett brett utbud av kontor på våra kontorshotell. Vi erbjuder kontor med eget rum och coworking spaces. Vårt breda sortiment har ett flertalet gånger resulterat i företag som kombinerar coworking med fasta kontorsplatser. Vårt breda utbud av kontorslösningar medför en stor variation av olika yrkeskategorier som befinner sig i våra lokaler, vilket ett flertalet gånger resulterat i nya affärsmöjligheter och samarbeten, hyresgäster emellan. Oavsett typ av avtal eller kontorsplats har man som hyresgäst hos oss alltid möjligheten att boka mötes- och konferensrum för interna och externa möten.

Följ oss gärna på våra sociala medier – där hittar ni innehåll från våra kontorshotell, information om evenemang och kan enkelt ta del utav erbjudanden.

Instagram
Facebook
LinkedIn

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

Hyra kontor