Kontorshotell eller Coworking space?

Kontorshotell eller coworking space – vilken kontorslösning passar mitt företag?

Att välja ett kontor för sin verksamhet är inte alltid lätt. Det finns en mängd olika valmöjligheter och begrepp som inte alltid är lätta att förstå. Vi på FirstOffice hjälper dig med frågor kring kontorshotell och coworking spaces för att underlätta ditt val av kontorsplats.

Skillnaden mellan Coworking spaces och kontorshotell?

Coworking spaces är kort sagt kontorslokaler som ofta består av öppna landskap som är till för att främja nätverkandet företagare emellan. Du som är småföretagare får ett kontor att gå till på morgonen och på köpet får du möjligheten till att bredda ditt nätverk ytterligare. Till vanligheten hör att kontorslokalerna är fullt möblerade med städning, wifi, skrivare och kaffe som ingår i priset.

Det finns självklart olikheter mellan företag när det kommer till erbjudandet av kontorshotell. På FirstOffice erbjuder vi flexibla lösningar där du som företagare kan få nyttja det bästa från coworking spaces kombinerat med fasta arbetsplatser, alltså privata kontor. Vi låter våra medlemmar själva välja utifrån vad som passar respektive företagare bäst.

Hos oss behöver du inte välja

Som företagare och medlem hos FirstOffice ska du inte känna dig begränsad. Kontorshotell eller coworking space – vi är alltid måna om dig som medlem och gör allt för att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt val av kontorslösning. Som medlem hos FirstOffice får du alltid tillgång till flera av våra 50 kontorshotell runt om i landet. Allt för att du ska kunna växa där du står, vart du än går!

Klicka här för att hitta ett kontorshotell som passar dig.

Klicka här för att se filmer från våra olika anläggningar.

Skicka en intresseanmälan eller boka en visning så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Dela denna artikel