Kontorshotell Malmö

Vi på FirstOffice erbjuder flera kontorshotell i Malmö. Här finns en hög kapacitet på över hundra privata kontorsrum och kontorsplatser där alla är framtagna för att främja en stimulerande arbetsmiljö.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Malin Hagenborn

Kontorshotell Malmö

Vi på FirstOffice erbjuder flera kontorshotell i Malmö. Vi har över hundra privata kontorsrum och kontorsplatser i varierad storlek där rummen lämpar sig för allt mellan 1–12 personer. Vi har även BigOffice som är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta med egna arbetsplatser och mötesrum. Våra kontorshotell i Malmö ligger alla lättillgängliga för lokaltrafik och i nära anslutning till motorväg.

FirstOffices företagshotell

På våra kontorshotell i Malmö, även kallat företagshotell, hittar du flera olika kontorstyper med stor variation på storlek och kapacitet. Vi har någonting för alla. Oavsett vad du är ute efter vistas du alltid i en god arbetsmiljö när du hyr av FirstOffice i Malmö. Här kan du arbeta både effektivt och ostört i den kontorsform som är bäst lämpad för just din verksamhet. När du hyr privata kontorsrum i Malmö får du bland annat alltid tillgång till gemensamhetsutrymmen så som kök och lounger samt mötes- och konferensrum, fria utskrifter och gott kaffe. Vi erbjuder även flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider.

Är du på jakt efter mer än bara ett kontorshotell där allt ingår? Då har du hittat rätt. Här listar vi alla platser vi idag erbjuder kontorshotell i Malmö på.

Olika typer av kontorshotell i Malmö

Av våra kontorshotell i Malmö är majoriteten utformade som privata kontor. Det är ett kontorsrum helt dedikerat till dig och din verksamhet. Även BigOffice finns att tillgå, som är våra nyckelfärdiga kontor för det lite större företaget som önskar en privat yta med egna arbetsplatser och mötesrum. Om du också vill arbeta ostört i en trevlig arbetsmiljö är våra kontorsrum i Malmö något för dig. Hyr du en kontorsplats i Malmö hos FirstOffice får du även tillgång till trevliga gemensamhetsytor samt mötes- och konferensrum. Den tredje kontorstypen vi har är Coworking som är kontorslokaler som delas med andra företagare, där du antingen kan ha en fast plats eller en flexplats. Bland alla våra kontor i Malmö erbjuder vi kontorsrum i olika storlekar, beroende på vilket behov du har. Här finns kontorsrum i storlekarna 10–91 kvm för ca 1–12 personer. Vi på FirstOffice erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Prisvärt, generöst och effektivt. Att hyra kontor har aldrig varit smidigare!

Våra företagshotell och kontorslokaler

FirstOffice erbjuder företagshotell och kontorslokaler i Malmö med omnejd. Vi har exempelvis ett kontorshotell i Limhamn med utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark, som är ett av kontorshotellen vi erbjuder både Coworking space och privata kontor på. Vi har även kontorshotell i det populära området Västra Hamnen vilket just nu är det enda kontorshotell med BigOffice i Malmö. Utöver den kontorstypen erbjuder vi här även privata kontor. Det finns betydligt fler möjligheter när det kommer till att hyra privata kontor i Malmö, bland annat finns ett kontorshotell där hundar är välkomna vilket inte hör till vanligheten.

Hyr kontorshotell utan dolda kostnader

Är du intresserad av hyra ett kontor på något av våra kontorshotell i Malmö? Då vill du säkert veta vilka lediga kontorslokaler som för närvarande finns tillgängliga. För att få information om tillgängliga kontorsrum och beläggningen i våra Coworking-utrymmen, är du mer än välkommen att kontakta oss. Om du hittar en passande ledig kontorslokal eller coworkingplats som matchar dina behov och företagets krav, ser vi gärna till att boka in en visning av kontorshotellet. Vill du ha ett kontorshotell där du kan ta del av en mängd olika förmåner utan extra kostnader är FirstOffice ett bra alternativ.

Lediga kontorslokaler i Malmö

Är du på jakt efter att hyra lediga kontor i Malmö? Då har du kommit rätt. Här hittar du stor variation på kontorstyper. Letar du även lediga kontor i städer utanför Malmö? Kanske i Stockholm eller Göteborg? Hos FirstOffice får du tillgång till flera kontorsplatser i de städer vi idag är verksamma i. Kolla i listan nedan för att se om några av städerna är aktuella för dig.

Vill du veta mer om FirstOffice? Läs om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag. Om du har ytterligare funderingar är det bara att kontakta oss!