Kontorshotell Göteborg

Vi har fem kontorshotell i olika delar av Göteborg. Här arbetar du i privata kontorsrum eller i öppna kontorslandskap som är speciellt framtagna för att främja en god och stimulerande arbetsmiljö.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Linda Engström

Kontorshotell Göteborg

Om du letar kontorshotell i Göteborg så har du kommit helt rätt. Vi har kontorshotell på flera platser i Göteborgsområdet. Här ges du möjligheten att arbeta i privata kontorsrum eller i öppna kontorslandskap som är speciellt framtagna för att främja en god och stimulerande arbetsmiljö. Tveka inte på att höra av dig när det är dags för ett kontor i Göteborg!

FirstOffices kontorshotell

Till våra kontorshotell i Göteborg är du välkommen oavsett om du är en egenföretagare som tröttnat på att jobba hemifrån, ett större medelstort företag med flera anställda som vill investera i annat än dyra lokaler, eller ett mindre företag med endast några få anställda som söker flexibilitet. På våra kontorshotell i Göteborg erbjuder vi bland annat korta uppsägningstider, flexibla hyreskontrakt samt en plats att nätverka och inspireras på.

Olika typer av kontorshotell i Göteborg

Vi på FirstOffice erbjuder tre olika kontorslösningar på våra kontorshotell i Göteborg. Hos oss går det att hitta en kontorslösning som passar oavsett storleken på ditt företag. Utbudet består av:

  • Privata kontor i Göteborg
    Våra privata kontor är låsbara kontorsrum för företag som vill arbeta fokuserat och enskilt, men samtidigt nätverka och inspireras av andra innovativa företagare.
  • Coworking i Göteborg
    Vi har kontorshotell med Coworking spaces, vilket är en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap. Inom FirstOffice Coworking kan du välja mellan en flexplats och en fast plats.
  • Stort kontor i Göteborg
    Vi har stora kontor som vi kallar BigOffice, vilket är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta. Här erbjuds egna arbetsplatser och tillgång till mötesrum och trevliga gemensamhetsutrymmen. Det skiljer sig från kontorshotell till kontorshotell vilka typer av ytor som ingår i våra BigOffice. En del har mötesrum medan andra inte har det till exempel.

Kontorshotell i varierande miljöer

På våra kontorshotell i Göteborg erbjuder vi privata kontorsrum och kontorsplatser men även större kontorslokaler. Kontorshotellen är belägna i nära anslutning till allt ifrån lunchrestauranger och gym till livsmedelsbutiker och frisörer. Här är kommunikationsmedlen goda.

Ett av våra kontorshotell ligger vid Fiskhamnen, Sveriges största auktion med färsk fisk och skaldjur. Med ett kontorshotell i detta område får du en blandning av både puls och lugn.

Några av företagshotellen i Göteborg ligger nära Säveån, ett strömmande vattendrag, omgivet av vacker natur. Naturreservatet vid namn Säveåns dalgång erbjuder fina promenadstråk och vandringleder förbi vattnet som stundvis forsar med stor kraft. Här kan du på lunchpromenaden samla kraft, för att sedan fortsätta arbetsdagen i våra inspirerande och kvalitativa kontorslokaler.

Lediga kontorshotell i Göteborg

Att hyra lediga kontorshotell i Göteborg har inte alltid varit enkelt. Antalet nyinflyttade ökar för varje år vilket påverkar tillgängligheten på lediga kontor i centrala Göteborg. Allt eftersom efterfrågan på att hyra kontorslokaler i Göteborg ökar flyttar fler och fler företagare sin verksamhet utanför city där kontorsmöjligheterna är större. Genom att erbjuda kvalitativa kontorslokaler strax utanför Göteborgs stadskärna kan vi effektivt hålla nere prisnivån utan att tumma på kvaliteten. FirstOffice har flexibla hyreskontrakt, korta uppsägningstider och inga dolda kostnader. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Att hyra en kontorsplats på ett företagshotell i Göteborg har aldrig varit smidigare.

Växer ditt företag och du söker möjlighet att arbeta på flera orter? Hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla våra städer. Vi har kontorshotell i Halmstad, Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar och Malmö. Våra moderna lösningar gör det enkelt för våra hyresgäster att boka mötesrum och arbeta från annan ort.