Privata kontor

På FirstOffice erbjuder vi privata kontor för såväl små som medelstora företag. Ett privat kontor, även kallat cellkontor, är ett låsbart kontorsrum för det företag som vill arbeta ostört men samtidigt nätverka och inspireras av andra innovativa företagare.

Se Privata kontor

FirstOffice Privata kontor

FirstOffice har bland annat kontorshotell med privata kontor som är centralt belägna, nyrenoverade och moderna, och är inredda med ergonomiska kontorsmöbler. Många kontor har dessutom närhet till bekvämligheter som gym, lunchrestauranger och promenadstråk. Vissa har även kostnadsfri parkering och andra har mycket goda kommunikationsmöjligheter. På våra kontorshotell med privata kontor finns det även trivsamma gemensamhetsutrymmen där man kan hämta gott kaffe och småprata med kontorsgrannen.

FirstOffice erbjuder privata kontor på alla av våra kontorshotell. På många av dessa erbjuder vi även andra kontorstyper utöver cellkontor.

Bra möjligheter och förmåner​

Med våra flexibla villkor och korta uppsägningstider är det enkelt att hyra kontor, att växa eller skala ner och att agera agilt och snabbt vid förändringar. På FirstOffice har vi inga dolda kostnader, hos oss ingår allt ifrån inredda kontorsytor, trevliga gemensamhetsytor, mötes- och konferensrum, wifi, utskrifter, städning, korta uppsägningstider och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö.

När du hyr ett privat kontor på FirstOffice får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla våra andra städer i Sverige. Vi är verksamma och erbjuder privata kontorsrum i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, NorrköpingKalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Kontorshotell i 9 städer​

Som en del av FirstOffice Privata kontor får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra nio städer i Sverige

Kontorstyper utöver First Office privata kontor​

Utöver cellkontor erbjuder vi på flera anläggningar Coworking space som är lämpat för dig som söker en mer flexibel arbetsplats i ett kontorslandskap delat med andra. Vi erbjuder även nyckelfärdiga kontor för det större företaget som önskar flexibilitet, dessa kontor kallar vi BigOffice.

FirstOffice - Frösunda

Fördelar med Privata kontor​

En fördel med att ha ett privat kontor är att det blir lättare att koncentrera sig när man kan stänga dörren om sig. Här kan du fokusera och med enkelhet stänga ute omgivningen som eventuellt pratar i telefon eller som har ljudliga diskussioner med andra medarbetare. Det kan vara fördelaktigt att sitta bakom stängda dörrar i ett eget rum istället för att endast avskärmas från övriga på kontoret med hjälp av en avskiljare. Man berörs då inte av ljudet utanför och arbetsdagen kan bli mer effektiv. Många föredrar att sitta i ett eget arbetsrum, men det beror mycket på vilken verksamhet man har och om det finns ett behov av kontinuerlig kommunikation mellan kollegor under dagen. Andra fördelar är att man i sitt privata kontor kan sätta sin egen prägel, förvara arbetsmaterial och viktiga papper och anpassa i princip allt utifrån egna preferenser.

Privata kontor, eller Cellkontor som det också kallas, passar utmärkt för såväl egenföretagaren som mindre och medelstora företag. Den här kontorstypen är till för dig som vill ha en fast arbetsplats att gå till varje dag istället för att ha ett hemmakontor. Oavsett om man är egenföretagare eller är anställd på ett företag kan det vara bra att kunna skilja på hem och arbete. Det är även större chans att man arbetar mer effektivt under dagens arbetstimmar om man inte blir distraherad av familj eller hushållssysslor som behöver göras. Att hyra ett privat litet kontor är med andra ord ett bra alternativ när man har tröttnat på att jobba hemifrån.

  • Gemensamma ytor som möjliggör nätverkande
  • Arbeta effektivt och ostört
  • Fullt möblerade lokaler
  • Städning, wifi, skrivare och kaffe som ingår i priset
  • Lättare att skilja på hem och arbete

Privata kontor