Kontor i Norrköping

Letar du efter lediga kontor i Norrköping? Då behöver du inte leta längre. Vi på FirstOffice erbjuder mängder av privata kontor på våra kontorshotell i Norrköping. Våra privata kontor, som kan rymma en till flera personer, är låsbara kontorsrum som endast du och/eller din verksamhet har tillgång till. I dessa kontor arbetar du ostört och…

Se kontorshotellLäs mer

Kontor i Norrköping

Letar du efter lediga kontor i Norrköping? Då behöver du inte leta längre. Vi på FirstOffice erbjuder mängder av privata kontor på våra kontorshotell i Norrköping. Våra privata kontor, som kan rymma en till flera personer, är låsbara kontorsrum som endast du och/eller din verksamhet har tillgång till. I dessa kontor arbetar du ostört och effektivt i en inspirerande kontorsmiljö.

Alla FirstOffice kontorshotell har korta uppsägningstider och flexibla hyreskontrakt. Vi vill att det ska vara enkelt för företag att skala upp och ner vid snabba förändringar. Utöver privata kontor har vi både Coworking och BigOffice i Norrköping. Vi har kontor som passar flera typer av företag och dess behov. Beroende på företagets storlek kan vissa kontorstyper vara mer eller mindre bra alternativ. FirstOffice har inga dolda kostnader och följande ingår i kontoret: wifi, fria utskrifter, gott kaffe och te, mötes- och konferensrum, kök, lounger och andra gemensamhetsutrymmen.

Privata kontor och kontorsrum i Norrköping

Vi har privata kontorsrum och kontor i Norrköping belägna på flera olika platser som har nära till kommunikationsmedel och ett bra serviceutbud. Kontoren ligger antingen vid Norrköpings centrum, Motala Ström, Norrköpings resecentrum, Ingelsta eller nära Norrköpings flygplats. Om du hyr ett kontor i Norrköping har du goda kommunikationsmöjligheter med närhet till bussar, spårvagn, tåg och flyg. Du har även korta avstånd till butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, bibliotek, frisörer och gym. Genom Norrköpings mitt forsar Motala Ström och i närheten finns fina, lummiga promenadstråk. Norrköping är en stad med vackra gamla industribyggnader som andas nytt liv med nya butiker, museum, restauranger och företag, och staden är även känd för sina gula spårvagnar.

Hyra kontor i Norrköping och andra städer

När du hyr kontor i Norrköping, eller i våra andra städer, får du arbeta i en funktionell och inspirerande kontorsmiljö. Kontoren är modernt inredda och har utformats för att vara ergonomiska. Våra smarta lösningar med digitala lås och nycklar, samt bokningssystem, gör det enkelt att nyttja fler av våra kontorshotell i landet. Som hyresgäst, eller medlem, har du tillgång till mötesrum, arbetsplatser och gemensamhetsutrymmen på utvalda anläggningar utan extra kostnad. FirstOffice erbjuder även Coworking och BigOffice i flera av våra städer. Privata kontor däremot finns i alla städer som vi är verksamma i, det vill säga Norrköping, Nyköping, Västerås, Uppsala, StockholmGöteborg, Kalmar, Malmö och Halmstad.

FirstOffice privata kontor Norrköping

Ett privat kontor kan passa mindre till medelstora företag såväl som egenföretagare som önskar komma ifrån hemmet och ha en arbetsplats att åka till. Det kan vara bra att kunna separera privatlivet och jobbet. Ett privat kontor kan även rymma ett större antal personer. Det som då skiljer sig från våra BigOffice är att ett privat kontor endast är ett kontorsrum medan de nyckelfärdiga stora kontoren innefattar egna arbetsplatser och ibland även mötesrum och lunchrum. Är du intresserad av våra kontor kan du på egen hand kolla igenom vårt utbud av kontorshotell. Hör gärna av dig till oss och ställ frågor gällande specifika kontorshotell eller vårt erbjudande.