BigOffice

På FirstOffice erbjuder vi BigOffice, nyckelfärdiga stora kontor för företaget som önskar flexibilitet. Vi tycker att det ska vara enkelt att hyra kontor, att växa eller skala ner och att företag ska kunna agera agilt och snabbt vid förändringar.

Se BigOffice

FirstOffice BigOffice

Med FirstOffice stora kontor finns det flera fördelar såsom våra flexibla hyresavtal och genomtänkta kontorslösningar, och alla bekvämligheter som ingår i medlemskapet. Kolla in våra olika kontorshotell som erbjuder BigOffice och hitta det som passar dig och/eller ditt företag!

Utöver BigOffice erbjuder vi privata kontor med låsbara kontorsrum och Coworking som bidrar till nätverkande och gemenskap.

Bra möjligheter och förmåner​

Med våra flexibla villkor ingår allt ifrån ergonomiska kontorsmöbler, mötes- och konferensrum, trevliga gemensamhetsytor, wifi, utskrifter, städning, korta uppsägningstider och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö.

När du hyr ett BigOffice hos FirstOffice får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra andra städer i Sverige. Vi är verksamma i totalt nio städer varav BigOffice erbjuds i Göteborg, HalmstadStockholmVästeråsNyköping och Malmö.

Kontorshotell i 9 städer​

Som en del av FirstOffice Privata kontor får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra nio städer i Sverige

Vad är ett BigOffice?

BigOffice är större kontorsrum för företag med fler anställda som vill ta del av fördelen med att sitta på ett kontorshotell. Vissa BigOffice innefattar även egna mindre kontorsrum och mötesrum.

FirstOffice stora kontor är ofta modernt inredda med ergonomiska möbler och har stora öppna ytor. Det finns även möjlighet att sitta mer avskilt för den som behöver det för att kunna arbeta mer effektivt. Vi har själva haft våra fem tips för en bra kontorsmiljö i åtanke när vi har utformat våra BigOffice och övriga kontorshotell. Kontoret bör vara en plats som ger utrymme för effektivitet, produktivitet och kreativitet, beroende på verksamhet. Det ska vara en trivsam och lustfylld plats att gå till.

FirstOffice - Frösunda

Fördelar med BigOffice​

En fördel med stora kontor och kontorslandskap är att det kan skapas sociala relationer kollegor emellan. När man är många på en gemensam yta så förbättras förutsättningarna för dagligt småprat. Om man sitter på egna separata kontor så sker ofta den största delen av kommunikationen via mail. Det blir därmed inte lika naturligt att prata om saker som inte har med jobbet att göra, vilket är något som bidrar till sociala relationer och ökad sammanhållning. Även trivseln och arbetsmiljön kan upplevas bättre. Den kanske största fördelen med BigOffice är att man som företag har möjligheten att ta del av alla bekvämligheter som ett kontorshotell erbjuder men samtidigt arbeta tillsammans med sitt team/företag på en egen yta.

BigOffice ger även bättre möjligheter när det kommer till samarbete och kunskapsspridning. På ett stort kontor kan personer från olika avdelningar och med olika befattningar samarbeta. Det kan göra att arbetsuppgifter blir lösta mer effektivt i och med att olika personers färdigheter och erfarenheter från olika arbetspositioner kan nyttjas. Det är även lättare att dela med sig av kunskap över skrivbordet, till skillnad från över mail eller telefon.

  • Tillgång till kontorhotellets bekvämligheter
  • Möjliggör ökad sammanhållning
  • Fullt möblerade lokaler
  • Städning, wifi, skrivare och kaffe som ingår i priset
  • Lättare att samarbeta

BigOffice