Vilken kontorslösning passar dig?

Våra olika flexibla kontorslösningar

Hos FirstOffice hittar du kontorshotell i flera olika städer och totalt har vi tre olika sorters kontorslösningar som alla har flexibla avtal. Våra kontorslösningar kallar vi Privata kontor, BigOffice och Coworking.

Privata kontor – En smart kontorslösning för egenföretagare, små och medelstora företag

Privata kontor, som i vissa fall även kan kallas cellkontor, är ett låsbart kontorsrum som endast du och/eller din verksamhet har tillgång till. Denna kontorslösning finns tillgänglig på i princip alla våra kontorshotell. I kontorsrummet kan du arbeta ostört, samtidigt som du har tillgång till gemensamhetsutrymmen som delas med övriga hyresgäster på kontorshotellet. På så sätt får du som exempelvis egenföretagare möjlighet att nätverka och inspireras av andra innovativa företagare. Denna smarta kontorslösning passar såväl egenföretagaren som små och medelstora företag. Storleken på de privata kontoren varierar, men generellt rymmer de 1–6 personer. I mån av plats kan företag hyra flera privata kontor i ett och samma kontorshotell.

BigOffice – En genomtänkt kontorslösning för lite större företag

BigOffice är större nyckelfärdiga kontorsrum för företag som önskar flexibilitet. Företag med fler anställda som väljer vår kontorslösning BigOffice, får även ta del av alla fördelar med att sitta på ett kontorshotell. I vissa fall innefattar kontorslokalen även egna mindre kontorsrum och mötesrum. Med en kontoslösning som låter flera sitta på en gemensam yta förbättras förutsättningarna när det kommer till att samarbeta och att skapa en bättre samanhållning. Denna kontorslösning passar medelstora företag. Storleken på kontorslokalerna varierar och generellt rymmer de 8–15 personer. Hos oss är det även möjligt att skapa skräddarsydda hybridlösningar för hybridarbete. Det innebär till exempel att ett företag på mer än 15 anställda kan hyra ett BigOffice och addera några Coworking-accesser, för att på så sätt kunna erbjuda fler på företaget en fysisk arbetsplats.  

Coworking – En flexibel kontorslösning som främjar nätverkande

Coworking, även kallat Coworking Spaces, är en flexibel kontorslösning där du som medlem sitter i ett delat kontorslandskap. Du kan hos FirstOffice välja mellan en fast plats eller en flexplats. Det som skiljer sig de åt är att fast plats avser en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord, medan en flexplats avser en arbetsplats i mån av plats. Här handlar det alltså om hur ofta du planerar att arbeta på plats på kontorshotellet och om du önskar ha en plats dedikerad till dig. Coworking är kontorslokaler som ofta består av öppna landskap som främjar nätverkande mellan olika företag. Om du väljer denna kontorslösning betalar man ett pris per person, till skillnad från Privata kontor och BigOffice där en hyreskostnad betalas för själva lokalen.

Smarta kontorslösningar och förmåner som ingår

När man pratar om kontorslösningar syftar man ofta på olika typer av kontor, men det kan även handla om smarta lösningar i form av system och service som ingår. Hos FirstOffice ingår smarta kontorslösningar såsom digitala bokningssystem och låssystem. Gemensamt för våra kontor är även att du som hyresgäst eller medlem har fri tillgång till gemensamhetsutrymmen, som kök, lounger och mötesrum, fullt möblerade kontorslokaler, wifi, utskrifter, städning och gott kaffe och te. Hos oss har du alltid flexibla villkor och korta uppsägningstider. Detta gör det enkelt att agera agilt och snabbt vid förändringar, när ni antingen växer eller behöver skala ner. När du hyr kontor på något av våra kontorshotell får du även fri tillgång till utvalda arbetsplatser och mötesrum i våra samtliga städer. Vi finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Norrköping, Nyköping, Halmstad och Kalmar.

Det finns med andra ord flera fördelar med att välja en smart och flexibel kontorslösning på ett kontorshotell, framför att hyra en fristående kontorslokal som saknar förmåner och service.

Hitta rätt kontorslösning hos FirstOffice

Gör som mer än 820 andra företag och bli en del av Sveriges största nätverk av kontorshotell. Idag har vi över 3000 medlemmar som har hittat en kontorslösning som passar dem. Vi på FirstOffice hjälper gärna till och guidar dig som är intresserad av ett kontor hos oss, för att du lättare ska kunna ta rätt beslut när det kommer till kontorslösning och kontorshotell. Det finns nämligen en del viktiga saker att tänka på när du ska hyra ett kontor. Tveka inte på att höra av dig till oss med frågor om du vill veta mer om oss och vårt erbjudande.

Dela denna artikel