Kontorshotell i söderort

Kontorshotell i söderort

FirstOffice kontorshotell i söderort har vi både kontorsrum i varierande storlekar och Coworking spaces, som är öppna kontorslandskap. FirstOffice kontorshotell i södra Stockholm har likt våra andra kontorshotell stimulerande kontorsmiljöer och trevliga gemensamhetsutrymmen som delas med andra företagare.

Våra kontorshotell i södra Stockholm

Kontorshotell i södra Stockholm kan passa företag där en majoritet av de anställda bor i söderort. Det finns däremot flera möjliga anledningar till att du är ute efter ett kontorshotell i Stockholm som är beläget i söderort. Utöver söderort har vi även kontorshotell i norrort och i västerort. I Stockholm har vi totalt närmare tio kontorshotell, men i dagsläget är majoriteten belägna i norra Stockholm. Vi har kontor i söderort, närmare bestämt i Globen, som är ett område med ca 250 verksamma företag. Kontorshotellet i Globen har goda kommunikationsmöjligheter och närhet till ett brett utbud av butiker och services.

Kontorshotell i söderort
Kontorshotell Globen – Arenavägen 33, Stockholm

Olika sorters kontor i söderort

Vilka olika sorters kontor har vi i söderort? Vi har privata kontor och Coworking. Det är alltså två av de tre kontorslösningarna vi har på våra kontorshotell runtom i landet. Vi är nämligen verksamma i flertalet städer runt om i Sverige och har sammanlagt närmre 50 kontorshotell.

Privata kontor i söderort

Våra privata kontor i Stockholms södra delar är låsbara kontorsrum för 2–8 personer med en yta på 10–38 kvm. Som hyresgäst hyr du ett eget kontorsrum och delar övriga ytor på kontorshotellet med andra hyresgäster. De utrymmen som delas med andra företagare är exempelvis kök, lunchrum och lounger. Du får som hyresgäst både möjligheten att arbeta ostört och fokuserat, avskilt från andra, och möjlighet att nätverka och inspireras av andra.

Delade kontor i söderort som möjliggör nätverkande

Det andra alternativet är att skaffa ett medlemskap för Coworking i Stockholm på ett kontorshotell i söderort. Det är ett typ av flexibelt kontor med delat kontorslandskap, där du väljer mellan en Flexplats och en Fast plats. Flexplats avser en arbetsplats i mån av plats, medan fast plats avser en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord. Coworking-kontor möjliggör nätverkande företagare emellan. Genom att vara omgiven av likasinnade öppnar det upp för kunskap- och erfarenhetsutbyte, samt i bästa fall affärsmöjligheter.

Hyr kontorslokal i söderort hos FirstOffice

Att hyra en kontorslokal i söderort hos FirstOffice har flera fördelar. Gemensamt för våra kontorshotell är att flera olika förmåner ingår utan extra kostnader. Det är fri tillgång till allt ifrån fullt möblerade kontorsytor och gemensamma ytor, som kök/pentry, lunchrum, lounger och mötesrum, till wifi, städning, fria utskrifter och gott kaffe och te. Utöver det erbjuder vi även fri tillgång till mötesrum och arbetsplatser på flera av våra kontorshotell runt om i Sverige.

När du hyr kontor hos oss har du alltid flexibla villkor och kort uppsägningstid.
Hos oss blir du en del av Sveriges största nätverk av kontorshotell och vill du veta mer om FirstOffice och våra kontorshotell kan du läsa mer om oss här!

Dela denna artikel