Kontorshotell i norrort

FirstOffice erbjuder flera kontorshotell i norrort, såsom i Kista, Täby och Solna. Vi har modernt inredda kontorslokaler, där allt ingår. Här berättar vi om våra kontorshotell i norrort och våra olika kontorslösningar.

Kontorshotell i norrort

FirstOffice kontorshotell i norra Stockholm finns samtliga kontorslösningar, det vill säga Privata kontor, Coworking och BigOffice. Vi har modernt inredda kontorslokaler, där allt ingår. Våra kontorshotell i norrort har likt våra andra kontorshotell trevliga kontorsmiljöer som är stimulerande och gemensamma ytor som delas med andra hyresgäster.

Se våra kontorshotell i norrort nedan:

Kontorshotell Solna – Frösunda
Gustav III:s Boulevard 42, Solna
FirstOffice - Kista
Kontorshotell Kista
Isafjordsgatan 19, Kista
Kontorshotell Sundbyberg –Solna Gate
Hemvärnsgatan 9, Solna
Firstoffice Startboxen
Kontorshotell Järva Krog
Vallgatan 9, Solna
FirstOffice - Täby
Kontorshotell Enhagen
Enhagsvägen 7, Täby
FirstOffice - Arninge
Kontorshotell Arninge
Måttbandsvägen 12, Täby
Kontorshotell i norrort
Kontorshotell Täby – Roslags Näsby
Kanalvägen 17, Täby

Lediga kontor i norrort

Du som söker efter ett kontorshotell är naturligtvis ute efter att hitta lediga kontor i norrort. När du hittat ett kontorshotell i norrort i din smak får du gärna kontakta oss för att få mer information kring kontorshotellet, priset och vilka kontorsrum som är lediga. Våra kontorshotell i Stockholm är främst belägna i just norrort, men vi har även kontorshotell i söderort. Vi har i dagsläget två kontorshotell i Kista, tre kontorshotell i Solna och tre kontorshotell i Täby. De alla är med andra ord belägna i växande stadsdelar. De flesta kontorshotellen har mycket goda kommunikationsmöjligheter och närhet till ett brett utbud av butiker och services.

Olika typer av kontor i norrort

De olika typerna av kontor i norrort som erbjuds är som tidigare nämnts privata kontor, Coworking spaces och BigOffice. Det är dessa tre kontorstyper som erbjuds hos FirstOffice kontorshotell runtom i Sverige. Det varierar däremot mellan de olika kontorshotellen, en del erbjuder endast privata kontor medan andra även erbjuder Coworking och/eller BigOffice. Nedan kan du läsa mer om de olika kontorstyperna i norrort.

Privata kontor i norrort

Våra privata kontor i Stockholms norra delar är låsbara kontorsrum för 1–8 personer med en yta på 9–50 kvm. I dessa kontorsrum kan du arbeta ostört och effektivt och i kontorshotellens gemensamma utrymmen kan du nätverka med andra hyresgäster. Kontorsrummen är för det mesta fullt möblerade och kontorslokalerna är inredda med god kontors- och arbetsmiljö i åtanke. Som hyresgäst hos FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade. Här finns en möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter för framtiden.

Coworking-kontor i norrort

Coworking i Stockholms norra delar är även ett alternativ som erbjuds på flera av våra kontorshotell i norrort. Coworking innebär att flera olika företagare sitter på en gemensam yta i form av ett delat kontorslandskap. Det är ett flexibelt kontor, där du antingen har en så kallad Flexplats eller Fast plats. Det som skiljer de olika typerna av Coworking-medlemskapen åt är huruvida man har en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord eller inte. Coworking kan bland annat passa egenföretagare som uppskattar nätverkande och företag som vill erbjuda sina anställda hybridarbete.

Stora kontor i norrort

Vi har stora kontor i norrort i storlekarna 30–120 kvm. Det är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. Gemensamt för samtliga kontorstyper är att gemensamhetsytor delas med de andra hyresgästerna på kontorshotellet. Våra BigOffice kan bestå av öppna kontorslandskap, separata arbetsrum eller mötesrum och ibland även en loungehörna. Våra BigOffice i Stockholm är belägna i Täby med närhet till både Roslags-Näsby Centrum och Täby Centrum.

Hyr kontor i norrort hos FirstOffice

Att hyra kontor i norrort hos FirstOffice innebär att du får ta del av flera förmåner utan extra kostnad. Allt ifrån möblerade kontorsytor och gemensamma ytor, som mötesrum, lunchrum, kök/pentry och lounger, till städning, wifi, skrivare och gott kaffe och te ingår. Detta gäller för samtliga av våra kontorshotell och oavsett vilket kontorshotell du väljer får du även fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum på flera av våra kontorshotell runt om i Sverige.

Du har alltid flexibla villkor och kort uppsägningstid när du hyr kontor hos oss. Uppsägningstiden är 1 månad för Coworking, 3 månader för privata kontor och 6 månader för BigOffice. Är du intresserad av att hyra ett kontor i norrort kan du kontakta oss för mer information och prisförslag.

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

Kontorshotell i norrort