BigOffice Stockholm

FirstOffice har stora kontor i Stockholm, dessa stora kontor kallar vi BigOffice, vilket är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. De gemensamma ytorna som finns på kontorshotellet delas med övriga hyresgäster och möjliggör nätverkande. Bland våra kontorshotell i Stockholm finns även privata kontor och Coworking. När du hyr kontor hos FirstOffice…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Stockholm

FirstOffice har stora kontor i Stockholm, dessa stora kontor kallar vi BigOffice, vilket är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. De gemensamma ytorna som finns på kontorshotellet delas med övriga hyresgäster och möjliggör nätverkande. Bland våra kontorshotell i Stockholm finns även privata kontor och Coworking. När du hyr kontor hos FirstOffice har du ett flexibelt hyreskontrakt och kort uppsägningstid, utan dolda kostnader.

FirstOffice stora kontor i Stockholm

I kontorslösningen BigOffice Stockholm ingår egna arbetsplatser och i många fall även mötesrum. Vi har stora kontor i Stockholm med en total yta på upp till 120 kvm, men även mindre BigOffice med en area om 30 kvm. I vårt utbud finns även privata kontor i Stockholm som också har en yta om 30 kvm, skillnaden är att det endast är ett kontorsrum istället för att ytan är uppdelad i flera rum. Vill du ha större flexibilitet är våra Coworking spaces i Stockholm ett bra alternativ. Oavsett om du är hyresgäst eller medlem på ett kontorshotell hos FirstOffice har vi flera förmåner som ingår i priset. Du får exempelvis tillgång till gemensamhetsutrymmen, som kök, lounge, lunchrum och konferensrum, wifi, skrivare, gott kaffe och te.

Stora kontor i Stockholm för större företag

Ibland kan det vara svårt att hitta lediga och stora kontor i Stockholm. Efterfrågan är mycket hög inne i city vilket gör att priserna stiger, därför erbjuder vi kontor en bit utanför. FirstOffice har BigOffice och andra kontorstyper i Stockholms stadsdelar Täby, Kista, Solna och Globen, som alla har nära till kommunikationsmedel. Dessa populära och växande områdena har närhet till allt ifrån restauranger och caféer, till butiker och gym. Genom att hyra ett av våra stora kontor i Stockholm kan du och din verksamhet arbeta effektivt och samarbeta inom företaget. Vi har haft i åtanke att skapa inspirerande och funktionella kontorsmiljöer, med modern inredning och ergonomiska kontorsmöbler.  

BigOffice, stora kontor i Stockholm och andra städer

Vi har inte bara stora kontor i Stockholm, utan följande av våra städer erbjuder också kontorshotell med BigOffice:

När du hyr kontor eller är medlem hos FirstOffice får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum på andra kontorshotell än det du hyr. Du kan då, exempelvis inför ett besök i en annan stad, i förväg boka ett mötesrum i något av våra utvalda kontorshotell via vårt digitala bokningssystem. När den arbetsdagen är kommen kan du med enkelhet använda våra digitala lås för att komma in smidigt, utan att behöva hämta ut en nyckel. Vi på FirstOffice sköter allt kring ditt kontor och ger er förutsättningar för effektiva arbetsdagar i våra lokaler.

Är du intresserad av något av våra stora kontor i Stockholm? Kontakta oss, så kan vi berätta mer om våra BigOffice i Stockholm och ge dig ett prisförslag. I respektive stad har vi en Site Manager som är extra insatt i stadens kontorshotell. De ser till att svara på alla frågor som kommer från nuvarande såväl som blivande hyresgäster.

Gör som över 750 företag och bli en del av FirstOffice du med!