BigOffice Nyköping

Önskar du hyra ett stort kontor i Nyköping? FirstOffice erbjuder BigOffice i Nyköping som är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta med egna arbetsplatser och i många fall även mötesrum. De gemensamma ytorna i kontorshotellet delas mellan företagen som hyr BigOffice. Bland våra kontorshotell i Nyköping är det i nuläget ett…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Nyköping

Önskar du hyra ett stort kontor i Nyköping? FirstOffice erbjuder BigOffice i Nyköping som är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta med egna arbetsplatser och i många fall även mötesrum. De gemensamma ytorna i kontorshotellet delas mellan företagen som hyr BigOffice. Bland våra kontorshotell i Nyköping är det i nuläget ett som erbjuder BigOffice, som är som en större variant av våra privata kontor. Det kontorshotellet heter Storforsen och ligger nära nya resecentrum och de vackra promenadstråken längs Nyköpingsån. Kontoren är 40‒110 kvm och är lämpade för 4‒14 personer.

Nyckelfärdigt och stort kontor i Nyköping

Utöver BigOffice har vi även Coworking och privata kontor i Nyköping. Den kontorslösningen som skiljer sig mest från övriga är våra Coworking spaces i Nyköping där kontorslokalerna delas med andra företagare. FirstOffice BigOffice möjliggör för de anställda på ett företag att variera mellan att sitta enskilt i ett eget kontorsrum och tillsammans i exempelvis mötesrum, kontorslandskap eller gemensamhetsutrymmen. De olika typerna av rum som ingår i ett BigOffice varierar mellan våra olika kontorshotell, däremot ingår alltid egna arbetsplatser och i de flesta fall även mötesrum. För att ta reda på hur det kontorshotellet du är intresserad av är utformat kan du bland annat titta på planlösningarna som finns för respektive kontorshotell.  

Stora kontor i Nyköping – för större företag

FirstOffice har lediga kontor i Nyköping för mindre och medelstora företag. Våra BigOffice i Nyköping har bland annat ljusa mötesrum i varierande storlekar, lounges och trivsamma gemensamhetsutrymmen, städning av gemensamma ytor, egen postbox med låsbart fack och det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats. Som för alla våra kontorshotell så får du som hyresgäst av BigOffice även fri tillgång till alla gemensamhetsutrymmen som tillhör anläggningen, som kök, lounge och mötes-och konferensrum. Du får även tillgång till wifi, utskrifter, och gott kaffe och te.

Våra stora kontor i Nyköping är belägna i området Fors och ligger i nära anslutning till Stora Torget som har ett brett utbud av restauranger, shopping och gym. Kontorshotellet med BigOffice ligger även 5 minuter ifrån E4:an med bil.

BigOffice i Nyköping och andra städer

När du hyr kontor i Nyköping hos FirstOffice, såsom BigOffice, har du ett flexibelt hyreskontrakt och korta uppsägningstider, utan dolda kostnader. Vid snabba förändringar, där ditt företags antal anställda förändras till exempel, kan du tack vare våra korta uppsägningstider känna dig trygg med att du kan agera agilt. Vi på FirstOffice tar även hand om allt som rör ditt kontor för att ni ska kunna fokusera på arbetet i våra funktionella och inspirerande arbetsmiljöer. Vår kontorslösning BigOffice finns även i Stockholm, Norrköping, Halmstad, Malmö, Västerås och Göteborg. Som hyresgäst eller medlem får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra övriga städer på några utvalda kontorshotell. Med våra digitala lås och digitala bokningssystem blir det smidigt för våra hyresgäster att planera in arbetsdagar på annan ort.

Har du några funderingar gällande FirstOffice kontorshotell eller vårt erbjudande? Kontakta oss gärna, så ser vi till att ge dig svar!