Kontorshotell

Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell i hela tio städer runt om i Sverige. Sammanlagt har vi fler än 3000 hyresgäster och medlemmar som huserar på över 60 kontorshotell i landet. Majoriteten av våra kontorshotell består av privata kontor, även kallat cellkontor. Det är låsbara kontorsrum för företag som vill arbeta ostört men samtidigt nätverka och inspireras av andra innovativa företagare. Storlekarna som vi erbjuder är ca 8-70 kvm som lämpar sig för 1-12 personer, beroende på vilket kontorshotell.
På många av våra anläggningar erbjuder vi även coworking space. Det är en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap. Här kan du välja mellan en Flexplats som är en arbetsplats i mån av plats eller en fast plats som avser en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord.
Om du arbetar för ett större företag, med flera anställda och letar efter en mer flexibel kontorsform med den tillhörande service som ett kontorshotell innefattar, så har vi något vi kallar för BigOffice. BigOffice är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta med egna arbetsplatser och mötesrum.
Gemensamt för våra tre kontorsformer är den fria tillgången till allt ifrån gemensamhetsutrymmen så som kök, lounger och mötesrum till kostnadsfria utskrifter, wifi och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö.

Varför kontorshotell från FirstOffice?

FirstOffice erbjuder flexibla kontorshotell inredda med närproducerade möbler i en väl genomtänkt design, noga utvalda för en inspirerande och välkomnande miljö att arbeta i.
Hos oss är valmöjligheterna många. Vi erbjuder privata kontor, coworking i öppna kontorslandskap och större kontorsmöjligheter i form av BigOffice. Utöver det erbjuder vi alltid fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum på flera av våra anläggningar runt om i Sverige.
Möblerade kontor, gott kaffe, tillgång till kök, lounge, flexibla öppettider, Wifi och skrivare är bara en del av vad som ingår när du hyr en arbetsplats på FirstOffice kontorshotell.
Utöver det erbjuder vi alltid flexibla villkor och korta uppsägningstider.
Gör som över 750 företag och bli en del av Sveriges största nätverk av kontorshotell du också!

Vill du veta mer FirstOffice och våra kontorshotell? Läs om oss här!