Kontorshotell

Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell i hela nio städer runt om i Sverige. Sammanlagt har vi fler än 3000 hyresgäster och medlemmar som huserar på 44 kontorshotell i landet.

Nu arbetsplatser från 2500 kr/mån

Se våra kontorshotellLäs mer

Kontorshotell

Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell i hela nio städer runt om i Sverige. Sammanlagt har vi fler än 3000 hyresgäster och medlemmar som huserar på 44 kontorshotell i landet. Majoriteten av våra kontorshotell består av privata kontor, även kallat cellkontor. Det är låsbara kontorsrum för företag som vill arbeta ostört men samtidigt nätverka och inspireras av andra innovativa företagare. Storlekarna som vi erbjuder är ca 8-70 kvm som lämpar sig för 1-12 personer, beroende på vilket kontorshotell.

På många av våra anläggningar erbjuder vi även Coworking space. Det är en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap. Här kan du välja mellan en Flexplats som är en arbetsplats i mån av plats eller en fast plats som avser en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord.

Om du arbetar för ett större företag, med flera anställda och letar efter ett mer flexibelt kontor med den tillhörande service som ett kontorshotell innefattar, så har vi något vi kallar för BigOffice. BigOffice är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta med egna arbetsplatser och mötesrum.

Gemensamt för våra tre kontorslösningar är den fria tillgången till allt ifrån gemensamhetsutrymmen så som kök, lounger och mötesrum till kostnadsfria utskrifter, wifi och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö.

Hyra kontorshotell – Vad kan kontorshotellets pris ligga på?

Om du ska hyra ett kontor på ett kontorshotell vill du naturligtvis veta vad kontorshotellets pris ligger på. Priset varierar beroende på hur stort kontoret som du vill hyra är. Vi har även Coworking där du betalar för en så kallad Coworking-access som ger dig tillgång till antingen en fast plats eller en flexplats, samt alla gemensamhetsytor. Vill du veta vad ett av våra kontorshotell skulle kosta kan du skicka en offertförfrågan inne på sidan för det specifika kontorshotellet du är intresserad av eller så klickar du på knappen ”Lämna en offertförfrågan” i huvudmenyn.

Vad kostar kontorshotell jämfört med ett traditionellt kontor?

Ett kontorshotell är nästan alltid ett billigare eller mer prisvärt alternativ till traditionella kontor. För ett traditionellt kontor tillkommer det kostnader utöver själva hyreskostnaden, såsom fastighetsskatt, bredband, försäkringar, tillägg för el, städning, sophantering, skrivare, möbler, mötesrum och arbetstid som kommer gå till administration av kontoret. De flesta företag skulle spara in ungefär 30–40% på sina kontorskostnader genom att hyra ett kontor på ett kontorshotell.

Det är även mer kostnadseffektivt med kontorshotell med tanke på den korta uppsägningstiden. Med ett traditionellt hyreskontrakt på flera år är det krångligare att säga upp kontraktet. Att säga upp ett traditionellt hyreskontrakt i förtid är bara möjligt om hyresvärden begår ett avtalsbrott eller om företaget försätts i konkurs. De andra alternativen som finns är att överlåta lokalen till någon annan eller att hyra ut den i andra hand. Hos FirstOffice kontorshotell har du vanligtvis en uppsägningstid på 3 månader för kontorsrum och 1 månad för Coworking, vilket gör att du vid behov kan agera snabbt vid förändringar.

Varför kontorshotell från FirstOffice?

FirstOffice erbjuder flexibla kontorshotell inredda med möbler i en väl genomtänkt design, noga utvalda för en inspirerande och välkomnande miljö att arbeta i. Vad kontorshotell är och vad det beskrivs som kan skilja sig åt beroende på vem man frågar. Vi på FirstOffice definierar kontorshotell som en kontorsanläggning som både kan bestå av kontorsrum och öppna kontorslandskap, där flera olika företag hyr in sig.

Hos oss är valmöjligheterna många. Vi erbjuder privata kontor, Coworking i öppna kontorslandskap och större kontorsmöjligheter i form av BigOffice. Utöver det erbjuder vi alltid fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum på flera av våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har kontorshotell i Uppsala, Stockholm, Västerås, Norrköping, Nyköping, Malmö, Kalmar, Halmstad och Göteborg.

Möblerade kontor, gott kaffe, tillgång till kök, lounge, flexibla öppettider, Wifi och skrivare är bara en del av vad som ingår när du hyr en arbetsplats på FirstOffice kontorshotell.

Utöver det erbjuder vi alltid flexibla villkor och korta uppsägningstider.
Gör som över 750 företag och bli en del av Sveriges största nätverk av kontorshotell du också!

Vill du veta mer om FirstOffice och våra kontorshotell? Läs mer om oss här!