Kontorshotell Västerås

I Västerås erbjuder FirstOffice flera kontorshotell i moderna kontorslandskap. Vi har både kontorsrum och coworkingytor där du ges möjlighet att nätverka med andra företagare i en inspirerande arbetsmiljö.

Se kontorshotellLäs mer

Kontakt

Jeanette Ekblom Zetterberg

Kontorshotell Västerås

FirstOffice erbjuder idag tre kontorshotell i Västerås. Här arbetar du effektivt i en inspirerande arbetsmiljö i modernt inredda kontorslandskap. Vi erbjuder både privata kontorsrum, Coworking spaces och BigOffice i Västerås som är nyckelfärdiga kontor. Oavsett vilken kontorslösning du väljer kommer finns det möjlighet att nätverka med andra företagare på kontorshotellet. Precis som för våra andra kontorshotell utanför Västerås erbjuder vi på FirstOffice flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider.

Våra kontorshotell i Västerås är alla strategiskt placerade med närhet till såväl Västerås City med dess breda utbud av restauranger och butiker som grönskande parker, Mälaren och trevliga promenadstråk. Samtliga av våra kontorshotell i Västerås har dessutom väldigt goda kommunikationsmöjligheter med närhet till centralstationen, bussar och E18. Västerås ligger bara en dryg timme ifrån Stockholm vilket gör staden attraktiv för många företag.

Olika typer av kontorshotell

Bland våra anläggningar i Västerås har vi både kontorsrum och kontorsplatser, öppna kontorslandskap och större kontorslokaler, som vi kallar BigOffice. Det är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta och flexibilitet. Här erbjuds du en yta på 79–85 kvm med plats för 12–15 personer. Likt många av våra anläggningar i andra städer består majoriteten av våra kontorshotell av privata kontor i Västerås. Även dessa är nyckelfärdiga kontorsrum med en yta på 6–30 kvm med plats för 1–5 personer. Gemensamt för våra privata kontorsrum och andra typer av kontorslokaler i Västerås är att våra hyresgäster får fri tillgång till bland annat mötesrum, kök/pentry, gott kaffe, wifi, skrivare och kopiator. Oavsett ditt företags behov så har vi alltid ett kontor i Västerås för dig. En kontorslösning med öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare kallas Coworking. Vårt kontorshotell med Coworking i Västerås erbjuder även de andra två kontorslösningarna, vilket gör det till en mötesplats för företag i varierande storlekar.

Hyr kontorshotell utan dolda kostnader

Med FirstOffices flexibla villkor och korta uppsägningstider är det enkelt att hyra kontor i Västerås. Hos oss får ditt företag utrymme att växa eller skala ner och kan agera agilt och snabbt vid förändringar. När du hyr ett kontor i Västerås tar vi hand om allt kringliggande och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Exempel på förmåner som du kan ta del av på utvalda kontorshotell i Västerås är fri parkering, ergonomiska kontorsmöbler, förvaringsskåp och takterrasser. De som hyr kontor hos oss blir en del av ett nätverk med likasinnade där det finns möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden.

Kontorshotell i Västerås och andra städer

Växer ditt företag och du söker lediga företagshotell även på andra platser i landet? Se hit, vi har närmare 50 kontorshotell i flera städer. Vi har kontorshotell i Stockholm, Uppsala, Nyköping, Norrköping, Halmstad, Göteborg, Kalmar och Malmö. När du är hyresgäst eller medlem hos FirstOffice får du tillgång till mötesrum och arbetsplatser i samtliga städer. Mötes- och konferensrum kan smidigt bokas via vårt digitala bokningssystem inför besök i andra städer.

Vill du hyra flexibla kontor och arbetsplatser i Västerås? Läs mer och kontakta oss så återkommer vi med information och prisförslag.