Kontorsrum / Kontorsplats

Hyra kontorsrum och kontorsplatser

FirstOffice är Sveriges ledande kontorshotellskedja och har ett stort utbud av både kontorsrum och kontorsplatser. Vi erbjuder flexibla arbetsplatser nära dig i flera olika städer anpassade efter olika behov. Ibland kan det vara svårt att förutsäga framtida behov och svårt att veta vad för typ av kontor som passar bäst. För en snabb behovsanalys och ett individuellt anpassat förslag på en kontorslösning som passar dig rekommenderar vi dig att ta kontakt med någon av våra lokala Site Managers. Du hittar vem du ska söka dig till, beroende på vilken stad du vill ha kontor i, under fliken Kontorshotell. I den länkade artikeln förklarar vi skillnaden och tipsar om vad du bör ha i åtanke när det kommer till val av kontor.

Hyra kontorsrum

Ett kontorsrum är precis som det låter. Ett eget kontor med en dörr man kan stänga och låsa bakom sig. Alltså ett kontor med eget rum. Det passar dig som vill prata ostört och kunna diskutera saker kollegor emellan. I ett eget kontorsrum har du möjlighet att anpassa inredning och stil efter ditt företags behov och vi har även tillgång till olika tillbehör som till exempel whiteboardtavlor där du smidigt kan skissa fram idéer och tankar.

Hyra kontorsplats

En kontorsplats, eller coworking space som det också kan kallas innebär en plats i ett delat kontorslandskap där du har antingen en fast eller flexibel arbetsplats. Fördelen med att arbeta ifrån en kontorsplats är att du som medlem enkelt kan komma i kontakt med andra medlemmarna som innehar en kontorsplats till ett lägre pris. Här finns stora nätverksmöjligheter som kan resultera i nya samarbeten och affärsmöjligheter.

Kontorshotell i flera städer

Oavsett om du väljer ett eget kontorsrum eller en kontorsplats har du som medlem alltid tillgång till kök, konferensrum, mötesrum, wifi, utskrifter, kaffe och lounge. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer i Sverige som vi är verksamma i.

FirstOffice – En del av Klövern

FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Tidlös design för innovativa och kreativa företagare

Vi tror att innovativa och kreativa företagare bäst optimerar sin arbetsdag i trivsamma miljöer. Av förekommen anledning är vi ständigt i skifte och arbete med att implementera en ny design som tillsammans med klimatsmarta materialval kommer skapa en hållbar atmosfär.

Vi har med noggrannhet valt ut möbler och tillbehör för att våra hyresgäster ska kunna arbeta smart och agilt. Vi vill att du som företagare och hyresgäst hos oss ska fokusera på det du gör bäst, så fokuserar vi på det vi gör bäst.

Kontorsrum och kontorsplats i Stockholm
Kontorsrum och kontorsplats i Göteborg
Kontorsrum och kontorsplats i Malmö
Kontorsrum och kontorsplats i Nyköping
Kontorsrum och kontorsplats i Norrköping
Kontorsrum och kontorsplats i Uppsala
Kontorsrum och kontorsplats i Västerås
Kontorsrum och kontorsplats i Kalmar
Kontorsrum och kontorsplats i Halmstad

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

Kontorsrum / Kontorsplats