Flexibla kontor nära dig i nio städer!

FirstOffice erbjuder flexibla kontorslösningar med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster möjligheten att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter.

Arbeta effektivt i en inspirerande miljö.

FirstOffice erbjuder mycket mer än ett kontor. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice – nyckelfärdiga kontor för det större företaget som önskar flexibilitet. Med våra flexibla villkor och korta uppsägningstider är det enkelt att hyra kontor, att växa eller skala ner och att agera agilt och snabbt vid förändringar. På FirstOffice har vi inga dolda kostnader, hos oss ingår allt ifrån inredda kontorsytor, trevliga gemensamhetsytor, mötes- och konferensrum, wifi, utskrifter, städning och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. FirstOffice arbetar med enkla och smarta lösningar för att underlätta för våra företagare. Våra digitala bokningssystem gör det möjligt för ditt företag att boka mötes- och konferensrum i samtliga städer. Vi har även digitala lås som gör det enkelt för våra hyresgäster att få tillgång till en anläggning i en annan stad.

En del av Corem Property Group.

FirstOffice är en del av det börsnoterade fastighetsbolaget Corem, ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på storstadsområden och tillväxtorter.

Arbeta fritt i samtliga städer.

När du hyr en arbetsplats på FirstOffice får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra andra städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.