4th december 2020

Flexibla kontor är morgondagens arbetsplats

Allt fler företag väljer flexibla kontorslösningar – en trend vi kan förvänta oss att se mer av. Flexibla lösningar, som kontorshotell, är en del av svaret på morgondagens arbetsplats. När efterfrågan på skalbarhet och snabbhet ökar, måste lösningarna vara enkla och svara lika snabbt.

Framtidens arbetsplats


Den traditionella arbetsplatsen står inför en stor förändring. Många företag efterfrågar nu korta avtal, mindre ytor och smartare lösningar för effektivt arbete. De önskar en plats för att nätverka, samverka och inspireras i en dynamisk miljö. FirstOffice är en av Sveriges största kontorshotellsoperatörer med 54 kontorshotell i 10 städer, som tillgodoser dessa behov.

”Våra företagare uppskattar möjligheten till nätverkande, och upplever att de kan fokusera mer på sina affärer när allt på arbetsplatsen fungerar.” – Carolina Leeman, affärsenhetschef på FirstOffice.

Ta jobbet med dig


Som företagare är det viktigt att kunna vara flexibel och skapa nya kontakter runt om i landet. Hos FirstOffice får ditt företag tillgång till arbetsplatser och mötesrum i 10 städer i Sverige. Målet är att det ska vara enkelt att nå våra kontorshotell – när och där behovet uppstår.

”Nätverka är en viktig del för att hitta nya kunder, och att vi nu lyckas göra det på kontoret är fantastiskt!”– Jonas Lönn, Producent Dark Duck Studio, hyresgäst på FirstOffice Åby Arena.

Nu blir FirstOffice ännu mer flexibla


Efterfrågan på privata kontor där allt är inkluderat ökar snabbt. Med FirstOffice breda erbjudande av flexibla kontorslösningar, är största delen just privata kontor. Samtidigt har FirstOffice startat två nya kompletterande koncept – coworking och större kontorslösningar. Dessa möjliggör för företag i alla storlekar att ha ett eget kontor eller arbetsplats där de slipper ansvara för drift och annat som rör kontoret, och istället fokusera fullt ut på sin egen verksamhet.

”I den ovissa tid vi lever i tror vi att en balans mellan hemmakontoret och ett fysiskt distanserat kontor är en lösning. Med våra nya koncept vill vi erbjuda ytterligare flexibilitet och göra rum för företag av olika storlek och bransch.” – Louise Lindmark, Projektledare Expansion.

Nyheter

Kontorsmiljö

Kontorsmiljö

Kontorsmiljö   Kontorsmiljö Att arbeta i en god kontorsmiljö kommer med många fördelar. Inte nog med att det skapar högt välmående hos hyresgästen utan det…

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö   Arbetsmiljö för kontor En god arbetsmiljö är viktigt för ett effektivt arbete. När man pratar om arbetsmiljö så innefattar det många olika delar.…

#Annons #Intervju #kontorshotell #Tidningen Högsbo-Sisjön

Tidningen Högsbo-Sisjön

Tidningen Högsbo-Sisjön

FirstOffice erbjuder flexibla kontor nära dig FirstOffice är en av Sveriges största kontorshotellsoperatörer, som med sina 60 kontorshotell i tio städer tillgodoser de behov som…

Söker du kontor?
Vi har över 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

    Genom att klicka på ”Skicka offertförfrågan” samtycker jag till att mina angivna kontaktuppgifter behandlas enligt FirstOffice/Klöverns integritetspolicy.

    Offertförfrågan