Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är en plats där du som företag kan hyra en kontorsplats. Du kan ofta välja mellan att arbeta i öppna landskap eller i stängda kontor. Många som arbetar som konsult eller driver mindre företag ser stora fördelar med kontorshotell då man ofta kan få en billigare månadshyra men även slippa de tillkommande sysslorna som skulle tillkomma med en egen lokal.

Många företag skulle svara olika på frågan kring vad ett kontorshotell är. Vissa menar på att det är lokaler som innehåller privata kontor. Andra skulle påstå att kontorshotell grundas i öppna kontorslandskap. Vi på FirstOffice definierar kontorshotell som en blandning av de båda två.

FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Detta innebär att vi ofta kan erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet.

Hos oss på FirstOffice hittar du 60 kontor i tolv städer, allt för att du ska hitta något som passar dig.

Funderar du på att hyra kontorsplats? Ta kontakt med oss på FirstOffice så berättar vi mer.

Klicka här för att hitta ett kontorshotell som passar dig.

Klicka här för att komma till vår Instagram.

Söker Du kontor?
Vi har över 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!


    Hitta ditt kontorshotell här!