Ett medlemskap ger dig 60 kontor i tio städer!

För att våra medlemmar ska kunna skapa innovativa lösningar för framtidens samhällen behövs hållbara, smarta och flexibla kontorsmöjligheter. Därför har vi med noggrannhet format privata arbetsplatser i levande miljöer.

Våra idéer bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval. Noga utvalda möbler, inredning och teknologi skapar här en välkomnande och inspirerande miljö att arbeta i.

Som vår smarta arbetslampa med inbyggd laddningsplatta till exempel, eller digitala bokningssystem som öppnar upp möjligheter över hela landet. Digitala dörrar och lås ger dig möjligheten att röra dig gränslöst med ditt företag. För att du ska kunna fokusera på det du är bäst på så tar vi hand om resten.

Arbeta effektivt i smarta miljöer

Individanpassade och smarta kontorsmöjligheter som erbjuder digitala och flexibla lösningar. Vi hjälper varje företagare att skräddarsy sin arbetsmiljö för att kunna arbeta smart och effektivt.
Moderna lösningar gör det enkelt för varje medlem att varje dag kunna byta kontor för att på bästa sätt möta en arbetsdag med sin expertis inom respektive område utan att behöva oroa sig över fysiska hinder.

Klicka här för att hitta ett kontorshotell som passar dig.

Klicka här för att se filmer från våra olika anläggningar.

Söker du kontor?
Vi har närmre 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!


    Hitta ditt kontorshotell här!