Carolina Leeman, ny affärsenhetschef på FirstOffice

Carolina Leeman ny affärsenhetschef på FirstOffice. Senast jobbat som VD och under fyra år drivit och utvecklat kontorshotellsverksamhet i Stockholm City. Hon kommer in med starkt affärsdriv och erfarenhet från att driva service- och tjänstebolag mot tillväxt.

– Jag tror jag kan bidra med att nå ökad tillväxt och utveckla en proffsig serviceorganisation tillgängligt och lokalt nära våra företag och att skapa positiva kundupplevelser.

Jag ser fram emot att vi ska sätta FO på kartan och nå ut med FO fantastiska erbjudande där företag runt om i Sverige har tillgång till över 50 anläggningar och får en effektiv, inspirerande skandinavisk miljö och en trevlig arbetsplats i egna kontor där de kan fokusera på sin verksamhet. Vi kommer också att starta fler anläggningar under året och de närmsta åren för ännu bättre tillgänglighet och lokal närvaro. Vi är unika i Sverige med flest anläggningar och eftersom vi ägs av fastighetsbolaget Klövern så kan vi förutom att erbjuda en inspirerande och trevlig arbetsmiljö också erbjuda detta till bra priser och med ett mer generöst kunderbjudande med mötes- och konferensrum, kaffe, internet, utskrifter som alltid ingår.

Söker du kontor?
Vi har närmre 50 kontorshotell i nio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta ditt kontorshotell här!

Offertförfrågan

FirstOffice

Carolina Leeman, ny affärsenhetschef på FirstOffice