BigOffice Norrköping

Hos FirstOffice i Norrköping hittar du stora kontor, som vi kallar BigOffice. Det är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. Våra BigOffice innefattar egna arbetsplatser och i vissa fall även mötesrum eller gemensamhetsutrymmen, som kök och lunchrum där endast du och din verksamhet har tillgång. Däremot finns det alltid trivsamma gemensamhetsytor…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Norrköping

Hos FirstOffice i Norrköping hittar du stora kontor, som vi kallar BigOffice. Det är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. Våra BigOffice innefattar egna arbetsplatser och i vissa fall även mötesrum eller gemensamhetsutrymmen, som kök och lunchrum där endast du och din verksamhet har tillgång. Däremot finns det alltid trivsamma gemensamhetsytor i våra kontorshotell som samtliga hyresgäster och medlemmar kan vistas på.

BigOffice hos FirstOffice Norrköping

Anläggningarna är centralt belägna med närhet till citypulsen och goda kommunikationsmöjligheter. På våra kontorshotell i Norrköping finns även kontorstyperna privata kontor och Coworking. Oavsett vilken kontorslösning som passar dig och/eller ditt företag, så kan ni vara säkra på att vi tar hand om allt som rör ditt kontor. Vi värdesätter att fokuset för dig och dina kollegor ska kunna ligga på att göra ert faktiska jobb. Vi ser till att kontorslokalerna är funktionella och är utrustade med det ni behöver, samt har inspirerande arbetsmiljöer. När du hyr kontor hos oss är uppsägningstiden kort och hyreskontrakten flexibla, utan några dolda kostnader. Detta gör att du kan agera agilt vid snabba förändringar.

Lediga kontor i Norrköping för större företag

Vi har stora kontor i Norrköping som passar företag som önskar sitta tillsammans i en kontorslokal men ändå ha egna arbetsplatser. Hos FirstOffice ingår allt från gemensamhetsytor, som kök och lounge, till kaffe, wifi och fria utskrifter. Utöver BigOffice erbjuder FirstOffice främst privata kontor i Norrköping, men vi har även ett kontorshotell med Coworking i Norrköping.

I dagsläget har vi ett BigOffice i Norrköping, det heter Väveriet. Det är ett modernt och populärt kontorshotell som genom dess stora fönster har vacker utsikt över Motala Ström. Det är centralt beläget i Pronova och Norrköpings Science Park, som ligger intill de gamla industrilandskapet. Det är även promenadavstånd till restaurangerna och butikerna som finns i city. Totalt finns det sex BigOffice i detta kontorshotell, som rymmer 6‒14 personer och har en yta på 63–93 kvm. Lokalerna är ljusa och modernt inredda med svarta och gråa kontorsmöbler bland annat.

BigOffice, stora kontor i Norrköping och andra städer

FirstOffice har inte bara BigOffice i Norrköping, utan även i Göteborg, Halmstad, Stockholm, Västerås, Nyköping och Malmö. Vi har totalt över 50 kontorshotell i landet mellan Uppsala och Malmö där vi på många ställen även erbjuder BigOffice. När du är hyresgäst eller medlem hos oss får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum på flera kontorshotell i våra olika städer. Vi har både digitala bokningssystem för bokning av konferensrum och digitala nycklar, vilket underlättar när du vill sitta på ett annat kontorshotell än det du vanligtvis arbetar på.

Är du intresserad av att hyra ett av våra stora kontor i Norrköping? Kontakta oss om du har några funderingar eller önskar få ett prisförslag, så återkommer vi med mer information.