BigOffice Göteborg

Om du är ute efter ett stort kontor i Göteborg har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell i Göteborg med BigOffice, vilket är nyckelfärdiga stora kontor för företag som är ute efter flexibilitet. Våra BigOffice i Göteborg är stora kontorslokaler som består av egna arbetsplatser och i de flesta fall även mötesrum.…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Göteborg

Om du är ute efter ett stort kontor i Göteborg har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder kontorshotell i Göteborg med BigOffice, vilket är nyckelfärdiga stora kontor för företag som är ute efter flexibilitet. Våra BigOffice i Göteborg är stora kontorslokaler som består av egna arbetsplatser och i de flesta fall även mötesrum. Det finns även gemensamhetsutrymmen i kontorshotellet som delas med andra företag.

Ett stort kontor passar bra för mindre till medelstora företag som önskar ha en större privat yta. Det finns flera anledningar till att BigOffice kan vara ett av de bättre alternativen för ditt företag. Om bolla idéer och kontinuerliga uppdateringar kollegor sinsemellan är en självklar del av arbetsdagen passar det extra bra med denna kontorstyp. Utöver att hyra stora kontor kan du hos FirstOffice även hyra privata kontor i Göteborg och bli medlem på vårt kontorshotell med Coworking i Göteborg.

Stora kontor i Göteborg

FirstOffice har kontorshotell där du kan hyra ett stort kontor i Göteborg. En fördel med stora kontor och kontorslandskap är att det lättare skapas sociala relationer kollegor emellan.  Om du arbetar på ett företag med fler anställda kan det vara fördelaktigt att sitta och arbeta tillsammans utan att dela ytan med andra företag.

De stora kontoren i Göteborg finns i storlekarna 26­­–65 kvm och är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. Våra BigOffice finns i samma anläggning som andra kontorstyper, vilket gör det möjligt för dig att träffa andra företagare i gemensamma utrymmen som kök, lunchrum och lounger. Kontorshotellen är belägna en bit utanför stadskärnan, för att vi ska kunna hålla en förmånlig prisnivå. FirstOffice stora kontor är modernt inredda med ergonomiska möbler och har stora öppna ytor. Ett BigOffice i Göteborg är en trivsam och lustfylld plats att vara på och ger utrymme för effektivitet, produktivitet och kreativitet.

Vad innebär BigOffice i Göteborg?

När du hyr ett BigOffice hos FirstOffice i Göteborg får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra andra städer i Sverige. Det är mycket uppskattat av företag som emellanåt har möten eller konferenser i andra städer. Vi har kontorstypen BigOffice i Halmstad, Malmö, Västerås, Stockholm, Nyköping och Norrköping.

Vi tycker att det ska vara enkelt att hyra kontor. Vid förändringar ska företag kunna agera agilt och snabbt, genom att exempelvis kunna utöka eller skala ner antalet kontorsplatser. Att vi erbjuder korta uppsägningstider innebär en trygghet vid en eventuell förändring. Med våra flexibla villkor ingår allt ifrån trevliga gemensamhetsytor, mötes- och konferensrum, ergonomiska kontorsmöbler, wifi, fria utskrifter och städning till korta uppsägningstider och gott kaffe. Vi sköter allt som rör ditt kontor och ger ditt företag möjligheten att verka i en inspirerande och funktionell miljö. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar kring våra stora kontor i Göteborg eller våra andra kontorstyper privata kontor och Coworking.