Coworking Göteborg

Söker du ett kontor med Coworking i Göteborg? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder Coworking i Göteborg där du som företagare arbetar i öppna kontorslandskap tillsammans med andra företagare. Prova Coworking i Göteborg du också och upptäck ett spännande sätt att arbeta på, där du lär känna nya människor och får…

Se kontorshotellLäs mer

Coworking Göteborg

Söker du ett kontor med Coworking i Göteborg? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder Coworking i Göteborg där du som företagare arbetar i öppna kontorslandskap tillsammans med andra företagare. Prova Coworking i Göteborg du också och upptäck ett spännande sätt att arbeta på, där du lär känna nya människor och får möjligheten att vidga det egna nätverket.

FirstOffice Coworking Space i Göteborg

På våra kontorshotell med Coworking får du tillgång till gemensamma ytor vilket är viktigt för att upprätthålla det sociala. Att dela en arbetsplats med andra företag skapar ett naturligt forum för diskussion och nätverkande. Arbetssättet Coworking, även kallat kontorskollektiv, har blivit alltmer populärt, därför erbjuder vi Coworking spaces på flera av våra kontorshotell i Göteborg. Utöver Coworking erbjuder FirstOffice dig att hyra privata kontor i Göteborg och stora kontor i Göteborg.

Coworking spaces i Göteborg har funnits länge och har, precis som i övriga städer i landet, blivit ett väl omtyckt sätt att arbeta på. När du hyr en kontorsplats på något av våra Coworking spaces får du tillgång till lounge, kök, mötes-och konferensrum samt wifi, utskrifter och gott kaffe.

Olika typer av Coworking i Göteborg

För dig som söker en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap erbjuder FirstOffice Coworking i Göteborg. Inom FirstOffice Coworking kan du välja mellan två olika typer av kontorsplatser, antingen har du en fast plats eller en flexplats.

  • Fast plats avser en avgränsad arbetsplats vid eget skrivbord med tillgång till kontorshotellets faciliteter med tillhörande service.
  • Flexplats avser en arbetsplats i mån av plats med tillgång till kontorshotellets faciliteter med tillhörande service.

FirstOffice har Coworking som alternativ bland våra 50 kontorshotell runt om i Sverige. Genom Coworking får du möjligheten att arbeta tillsammans med andra företagare till skillnad från våra privata kontor och BigOffice där du oftast sitter mer avskilt från andra.

Vad innebär Coworking i Göteborg hos FirstOffice?

När du hyr en kontorsplats på FirstOffice Coworking spaces i Göteborg får du alltid fri tillgång till alla gemensamhetsutrymmen, skrivare, wifi och avskiljare, som kan användas om du skulle vilja skärma av dig lite från omgivningen för att arbeta mer fokuserat. När du hyr en kontorsplats på ett kontorshotell med Coworking spaces får man inte bara möjligheten att nätverka utan också utbyte av erfarenheter. Du kan skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden, när du stöter på andra hyresgäster på de gemensamma ytorna. Det är ett stimulerande och nyttigt sätt att arbeta på, och det upplevs ofta som en mycket trivsam arbetsplats med gemenskapskänsla.

När du jobbar på något av våra Coworking spaces i Göteborg får du även tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra samtliga städer i Sverige. FirstOffice har Coworking i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö och Halmstad. Vi har en ansvarig Site Manager i respektive stad som finns till för våra nuvarande och framtida hyresgäster. De kan hjälpa dig att hitta den bästa kontorslösningen för dig och/eller ditt företag och svara på alla dina frågor. Hör av dig så kan vi guida dig i valet av kontorstyp, kanske är Coworking det vi rekommenderar just dig!