BigOffice Malmö

Letar du efter ett stort kontor i Malmö? FirstOffice erbjuder BigOffice på ett av våra kontorshotell i Malmö. Det är nyckelfärdiga kontor som kan hyras av större företag. Kontoren innefattar egna arbetsplatser för de anställda och i viss mån även privat mötesrum. Hos FirstOffice har du alltid flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider. I Malmö har…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Malmö

Letar du efter ett stort kontor i Malmö? FirstOffice erbjuder BigOffice på ett av våra kontorshotell i Malmö. Det är nyckelfärdiga kontor som kan hyras av större företag. Kontoren innefattar egna arbetsplatser för de anställda och i viss mån även privat mötesrum. Hos FirstOffice har du alltid flexibla hyreskontrakt och korta uppsägningstider. I Malmö har vi BigOffice med plats för 8–12 personer och kontorslokalerna är mellan 80-91 kvm.

Bland kontorshotellen i Malmö finner du även privata kontor och Coworking spaces, som är de två andra kontorstyperna vi erbjuder. FirstOffice kontor har fokus på funktionella och inspirerande miljöer med ergonomiska kontorsmöbler för en bra arbetsmiljö. I våra stora kontor i Malmö, och för alla övriga kontorstyper, ingår bland annat mötes- och konferensrum, kök/pentry, lounge, wifi, skrivare och gott kaffe. Vi tar hand om allt som rör ditt kontor så att du kan lägga fokus på ditt arbete.

Stora kontor i Malmö – för stora företag

Om du har ett större företag i behov av kontor kan det ibland vara svårt att hitta lediga kontor med en hög kapacitet, i en storstad som Malmö. Våra stora kontor och kontorshotell i Malmö är strategiskt placerade i nära anslutning till kommunikationsmedel för att du ska kunna ta dig till och från arbetet smidigt. Ibland kan det vara skönt att slippa den emellanåt stressande stadspulsen. Då kan det vara skönt att ta en härlig lunchpromenad längs vattnet. Vi har exempelvis ett kontorshotell med BigOffice vid Västra Hamnen. Det är en konstgjord ö som tidigare bara var ett industriområde, men som nu är en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. Vid Västra Hamnen finns fina badplatser, parker, universitet, restauranger och bussar som på 7 minuter tar dig till Malmö Centralstation.

På ett stort kontor har ditt företag en helt egen yta där arbetsplatserna kan fördelas mellan de anställda efter eget behag. FirstOffice kontorshotell har i de flesta fall inte bara BigOffice utan det finns ofta flera kontorstyper. Anläggningarna har då även gemensamhetsutrymmen som kan nyttjas av alla hyresgäster och medlemmar.

BigOffice – stora kontor i Malmö och andra städer

FirstOffice har kontor i flera olika städer i Sverige där du finner mötesrum och lokaler som är tillgängliga för alla hyresgäster och medlemmar. Utöver stora kontor så kan du hyra privata kontor i Malmö eller bli medlem och nyttja våra Coworking spaces i Malmö. Privata kontor är låsbara kontorsrum som antingen är anpassade för en person eller flera. Coworking med dess öppna kontorslandskap är ett koncept som möjliggör nätverkande mellan företagarna som är medlemmar hos FirstOffice. BigOffice finns i flera städer utöver Malmö såsom Göteborg, Halmstad, Stockholm, Västerås, Nyköping och Norrköping.

Är du inte helt säker på om det är BigOffice i Malmö som är det bästa alternativet för dig och/eller ditt företag, då kan du kontakta oss för att få hjälp och råd av en av våra Site Managers som sitter i respektive stad.