Kontor i Stockholm

Hos FirstOffice hittar du kontor i Stockholm, som vi kallar privata kontor. Denna kontorstyp erbjuds på samtliga kontorshotell i Stockholm och är låsbara kontorsrum helt dedikerat för dig och din verksamhet. Som hyresgäst kan du även nätverka med andra företagare på kontorshotellet som vistas i samma lokaler. Hos FirstOffice har ni flexibla hyreskontrakt, korta uppsägningstider…

Se kontorshotellLäs mer

Kontor i Stockholm

Hos FirstOffice hittar du kontor i Stockholm, som vi kallar privata kontor. Denna kontorstyp erbjuds på samtliga kontorshotell i Stockholm och är låsbara kontorsrum helt dedikerat för dig och din verksamhet. Som hyresgäst kan du även nätverka med andra företagare på kontorshotellet som vistas i samma lokaler. Hos FirstOffice har ni flexibla hyreskontrakt, korta uppsägningstider och flera förmåner som ingår utan extra kostnad.

Det ingår bland annat gemensamhetsutrymmen, mötesrum, kök och lounge, fria utskrifter, gott kaffe och te och wifi. För respektive kontor kan det även tillkomma ytterligare förmåner såsom terrass, dusch, förvaringsskåp, tillgång dygnet runt och gym. FirstOffice sköter allt gällande ditt kontor och ser till att ni kan fokusera på ert faktiska arbete i våra inspirerande och funktionella kontorsmiljöer. Utöver privata kontor har vi även stora kontor, så kallade BigOffice, och kontorshotell med Coworking spaces. Vilken kontorslösning som passar ditt företag är högst individuellt och beror på vilka behov ni har.

Kontorsplatser och kontor i Stockholm

Vi har kontorsplatser i Stockholms populära och växande stadsdelar Globen, Solna, Kista och Täby. Med ett kontor i dessa områden har du närhet till gallerior och dess utbud av butiker och restauranger, goda kommunikationsmedel och gym. Globenområdet ingår i en vision som Stockholm stad valt att kalla Söderstaden. Idag finns ungefär 250 verksamma företag i området och det pågår ett integrationsarbete med innerstaden för att göra Globen till Stockholms nöjes- och evenemangsknutpunkt.

FirstOffice privata kontor i Stockholm

I Stockholm rymmer våra privata kontor upp till 8 personer. Det är alltså endast du och din verksamhet som sitter i kontorsrummet, där ni har förutsättningarna för att arbeta fokuserat, ostört och effektivt. För oss är det viktigt att erbjuda våra hyresgäster en stimulerande kontorsmiljö, som bidrar till en trivsam och god arbetsmiljö. Vi har haft en tanke bakom varje val, oavsett om det handlar om valet av ergonomiska kontorsmöbler, färgvalen på kontoren eller belysningen. För att förbättra och skapa en ännu mer attraktiv kontorsmiljö lyssnar vi alltid och tar till oss av feedbacken vi får från våra hyresgäster.

Hyr kontor i Stockholm och andra städer

Hos oss kan du hyra kontor i Stockholm och i ytterligare åtta städer som vi är verksamma i. Våra privata kontor hittar du i Uppsala, Nyköping, Göteborg, Malmö, Västerås, Halmstad, Norrköping och Kalmar. Oavsett vilket av våra kontorshotell du hyr en kontorsplats på får du som hyresgäst, eller medlem, tillgång till arbetsplatser och mötesrum på minst ett kontorshotell i varje stad.

Vi har utöver privata kontor BigOffice i Stockholm, vilket är nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. FirstOffice erbjuder också Coworking i Stockholm som har blivit en alltmer populär kontorstyp framförallt i storstäder som Stockholm. Det är en modern kontorslösning där flera olika företag delar på ett öppet kontorslandskap. Detta främjar nätverkande, sociala relationer, utbyte av erfarenheter och nya affärsmöjligheter.

Är du intresserad av något av våra kontor i Stockholm eller söker du kontor även på andra platser i landet då ditt företag växer? Tveka inte på att höra av dig till oss med eventuella funderingar eller om du önskar få ett prisförslag.