Kontor i Uppsala

Hos FirstOffice hittar du privata kontor i Uppsala. Det är låsbara kontorsrum som endast du och dina kollegor har tillgång till. Kontorshotellen har även gemensamhetsutrymmen som kan nyttjas av samtliga hyresgäster, vilket gör att även …

Coworking Privata Kontor

Kontorshotell Kungsporten

Kungsängsvägen 27, Uppsala

 • Privata kontorsrum eller coworking
 • Hundvänligt
 • ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
 • Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar
 • Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
 • Kopiator och skrivare med fria utskrifter
 • Wifi
 • Städning
 • Tillgång till kontoret dygnet runt
 • Egen postbox med låsbart fack
 • Gott kaffe och te
 • Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid
Erbjudande!
Coworking

Kontorshotell Uppsala Business Park

Virdingsallé 32, Uppsala

Välkommen till FirstOffice Uppsala Business Park! Ett nybyggt Cowork i epicentret av start-ups, konsulter, småföretag och stora bolag.

Kontor i Uppsala

Hos FirstOffice hittar du privata kontor i Uppsala. Det är låsbara kontorsrum som endast du och dina kollegor har tillgång till. Kontorshotellen har även gemensamhetsutrymmen som kan nyttjas av samtliga hyresgäster, vilket gör att även denna kontorslösning, likt Coworking, ger dig möjlighet att nätverka med andra företagare. Våra kontorshotell i Uppsala är centralt belägna med ljusa och modernt inredda lokaler.

Med ett kontor i Uppsala hos FirstOffice har du närhet till kommunikationsmedel, livsmedelsbutiker, varuhus som IKEA och Bauhaus, shopping, gym, restauranger, E4:an och resecentrum. När du hyr kontor hos oss har du ett hyreskontrakt som är flexibelt och som har en kort uppsägningstid. Det finns inga dolda kostnader utan i priset ingår allt ifrån gemensamhetsutrymmen som kök/pentry, lounges och mötesrum, till wifi, skrivare, låsbara postfack, städning och gott kaffe. På FirstOffice tar vi hand om allt på ditt kontor, så att du och våra andra hyresgäster kan lägga fokus på att verka i våra inspirerande och funktionella arbetsmiljöer. Vi ser bland annat till att det alltid finns kaffe, att det städas i de gemensamma utrymmena och att kontorsrummen är fullutrustade med kontorsmöbler och tillbehör som avskiljare.

Kontorsrum och privata kontor i Uppsala

FirstOffice har kontorsrum i Uppsala som rymmer 1–8 personer, med en kontorsyta om minst 8 kvm och som mest 42 kvm. Det finns olika förmåner för de olika kontorshotellen utöver det som alltid ingår hos oss. Bland våra kontor i Uppsala finns till exempel förmåner som ergonomiska kontorsmöbler, förvaringsskåp och möjlighet att tillgå kontoret dygnet runt. Det finns även Coworking i Uppsala på ett av kontorshotellen som har privata kontor. Där cirkulerar det därmed ännu fler företagare som kan bidra till att bredda ditt kontaktnät. Genom att nätverka i de gemensamma utrymmena kan erfarenhet och kunskap utbytas, och nya affärsmöjligheter kan skapas.

Våra kontor i Uppsala är belägna i Kungsporten i den östra delen av staden, respektive vid Centralstationen med promenadavstånd till Uppsalas gågata. Med närheten till resecentrum blir det smidigt att komma till jobbet för den som pendlar från exempelvis Stockholm. Från Uppsala till Stockholm City tar det endast 40 minuter med tåg, vilket är en restid som är överkomlig för de allra flesta. Som boende i Stockholm är det inte ovanligt att det tar något längre tid att åka kommunalt till jobbet inom Stockholm. Om du bor i Uppsala kan du med andra ord hyra eller då och då sitta på ett kontorshotell i Stockholm och vice versa.

Hyra kontor i Uppsala och andra städer

Hos FirstOffice kan du hyra kontor i Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Västerås, Halmstad, Göteborg, Malmö och Kalmar. Som hyresgäst får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer vi är verksamma i. Bokning av mötes- och konferensrum sker via vårt digitala bokningssystem. Kontorshotellet, där du har ditt bokade mötesrum, kommer du in på med ytterligare en smart lösning som vi har, vilket är digitala lås och nycklar.

I respektive stad har vi en Site Manager som ansvarar för att besvara frågor från nuvarande och blivande hyresgäster som berör den stadens kontorshotell. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar, stora som små. Det kan handla om att du vill ha ytterligare information kring ett kontor du finner intressant eller att du skulle vilja få ett prisförslag.

Bli en del av FirstOffice du också och anslut dig till ett nätverk med hundratals likasinnade företagare!

Coworking Uppsala

Önskar du sitta på ett kontorshotell med Coworking space i Uppsala? Då har du kommit helt rätt. Vi på FirstOffice erbjuder just det, flexibla arbetsplatser i öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare. Det är …

Offertförfrågan

FirstOffice

Kontor i Uppsala