Kontorshotell Sävedalen

Välkommen till FirstOffice Sävedalen! Ett nyöppnat kontorshotell i centrala Sävedalen med kostnadsfri parkering och närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Kontorshotell Mölndal – Åby Arena

Kontorshotell i Göteborg, Åby Arena.

Välkommen till FirstOffice kontorshotell i Mölndal, Åby Arena! Ett kontorshotell med utsikt över hela Mölndal. I fastigheten finns bland annat hotell, lunchrestaurang, Every Padel Åby Arena och Friskis & Svettis.

Kontorshotell Dragörkajen – Limhamn

Nyöppnat modernt kontorshotell på Dragörkajen! Ett kontorshotell beläget i centrala Limhamn med oslagbar utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark.

Kontorshotell Globen

Välkommen till FirstOffice Kontorshotell Globen! Ett kontorshotell mitt i Globenområdet i södra Stockholm.

Kontorshotell Kista

FirstOffice - Kista

Välkommen till FirstOffice Kontorshotell Kista! Ett modernt kontorshotell beläget intill Kista Galleria med dess breda serviceutbud av butiker och restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter.

Kontorshotell Dalaplan

FirstOffice Kontorshotell Dalaplan

Välkommen till FirstOffice Dalaplan! Ett centralt kontorshotell i Malmös södra innerstad med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Mobilia Köpcentrum.

Kontorshotell Fors

Välkommen till FirstOffice Fors! Ett hundvänligt kontorshotell med gångavstånd till nya Resecentrum samt vackra promenadstråk längst Nyköpingsån.

Kontorshotell Östra Hamnen

FirstOffice - Östra hamnen

Välkommen till FirstOffice Östra Hamnen! Ett ljust och trevligt kontorshotell beläget i Malmös östra hamn med goda kommunikationsmöjligheter och endast 7 minuter från Malmö Centralstation.