Kontorshotell Elverket

Välkommen till FirstOffice Elverket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med promenadavstånd till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontorshotell Storforsen

FirstOffice - Storforsen

Välkommen till FirstOffice Storforsen! Nyköpings enda kontorshotell med BigOffice – nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta med egna arbetsplatser och mötesrum.

Kontorshotell Hamnen

Välkommen till FirstOffice Hamnen! Ett populärt kontorshotell beläget i ett av Nyköpings vackraste områden, Hamnen. Med närhet till trevliga restauranger med uteserveringar, fina promenadstråk och golfbanan.

Kontorshotell Nyckeln

Välkommen till FirstOffice Nyckeln! Ett modernt och centralt beläget kontorshotell med en trevlig terrass med utsikt över den pulserande citykärnan.

Kontorshotell Tuppen

Tuppen

Välkommen till FirstOffice Tuppen! Ett centralt beläget kontorshotell i Pronova, i det gamla fina industrilandskapet intill Motala Ström.

Kontorshotell Spinneriet

Spinneriet

Välkommen till FirstOffice Spinneriet! Ett populärt kontorshotell intill Motala Ström, med gångavstånd till Norrköping city och dess breda serviceutbud. I fastigheten finns både en konferensanläggning och en trevlig restaurang.