Nyrenoverade kontorshotellet Centralen ligger i denna fastighet mitt i det expansiva området vid Resecentrum med närhet till Carl-Johans Park och city.

Kontaktperson

För mer information är du välkommen att kontakta Therése Ringborg som är ansvarig för FirstOffice Norrköping.

E-Post

therese.ringborg@klovern.se

Telefonnummer

010-482 76 01

Här erbjuder vi 30 ljusa och fina kontor i en modern och trevlig miljö. Typrum är 14 kvm, rektangulär form, ca 3 x 5 m. Nålfiltsmatta och elkanalskena under fönstret samt helglasparti mot korridor. Helt våningsplan med stora smakfullt inredda öppna gemensamma utrymmen och balkong. Alla rum har stora fönster. Gemensamt kök med stort samlingstorg. Fyra konferensrum med upp till 14 platser, varav ett med projektor. Tre toaletter och dusch.

FirstOffice Centralen
Slottsgatan 116
602 22 Norrköping
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kopiator

Skrivare

Städning

Parkering

Öppet dygnet runt

Kaffe/Te

Konferensrum

Wifi

First Office Stjärnan
First Office Stjärnan
First Office Stjärnan

Hyr ditt kontor hos oss på FirstOffice Centralen

I hyran ingår fri tillgång till konferensrum, fika, städning av kontorshotellets gemensamma utrymmen, postbox, larm, porttelefon och skyltning. Gäst WiFi ingår. Tillgång till skrivare/kopiator. Bredband med egen IP-adress finns att hyra till. Resecentrum - knutpunkt för regionens lokaltrafik, tåg, buss och spårvagn i fastighetens omedelbara närhet. Parkering finns på gatan. Närhet till Motala Ströms vatten med trevliga promenadstråk och i direkt anslutning till Olof Palmes park med dess grönska. Restaurang finns i fastigheten.

Söker du kontor?
Vi har 54 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

Hitta ditt kontorshotell här!
Boka visning