Kontorshotellet Tuppen ligger i Pronova och Norrköpings Science Park.

Kontaktperson

För mer information är du välkommen att kontakta Therése Ringborg som är ansvarig för FirstOffice Norrköping.

E-Post

therese.ringborg@klovern.se

Telefonnummer

010-482 76 01

Kontorshotellet Tuppen ligger i Pronova och Norrköpings Science Park. Mitt i det anrika Industrilandskapet med dess ståtliga byggnader och forsande vatten.
Mysigt och mycket populärt kontorshotell bestående av 27 enskilda kontorsrum i storlekar från 8-86 kvm. Typrum är 12 kvm, rektangulär form, ca 3,4 x 3,4 m. Elkanalskena under det stora höga fönstret. Helglasparti mot korridor. Gediget trägolv.
Gemensamt pentry och samlingstorg. Tre konferensrum varav ett med tv-skärm och ett med projektor. Tre toaletter och dusch. Kontorshotellet har en egen entré i markplan. Härlig atmosfär och modern design. Ljusa rum med högt i tak och stora fönster.

FirstOffice Tuppen
Korsgatan 2E
602 33 Norrköping
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kopiator

Skrivare

Städning

Öppet dygnet runt

Kaffe/Te

Konferensrum

Wifi

Bredband

Reception

First Office Tuppen
First Office Tuppen
First Office Tuppen
First Office Tuppen

Hyr ditt kontor hos oss på FirstOffice Tuppen

I hyran ingår fri tillgång till konferensrum, fika, städning av kontorshotellets gemensamma utrymmen, larm, porttelefon och skyltning. Tillgång till kopiator/skrivare. Gäst-WiFi ingår. Bredband med egen IP-adress finns att hyra till. Restaurang och konferensanläggning finns i fastigheten. Kort gångavstånd till city, Campus Norrköping, Visualiseringscenter och Cnema. Stort utbud av närliggande restauranger och butiker. Närliggande buss och spårvagnshållplatser. Garageplats eller parkering finns att hyra i området. Förhyrd plats eller betalparkering.

Söker du kontor?
Vi har 54 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

Hitta ditt kontorshotell här!
Boka visning