Välkommen till vårt nya kontorshotell, FirstOffice Globen, som öppnar 1 november 2021!

Kontaktperson

Nya FirstOffice Globen är ett kontorshotell centralt beläget mitt i Globenområdet i södra Stockholm. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.

E-Post

nadia.larsdalen@firstoffice.se

Telefonnummer

010-482 71 77

Nya FirstOffice Globen är ett kontorshotell centralt beläget mitt i Globenområdet i södra Stockholm. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.

Nya FirstOffice Globen erbjuder modernt inredda coworking-ytor och privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 30 kontorsrum i storlekarna 10-38 kvm, lämpliga för 2-8 personer.

Avtalstid: Tillsvidare
Uppsägningstid: Tre månader

Nya FirstOffice Globen
Arenavägen 33
121 77 Stockholm
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kopiator

Skrivare

Städning

Öppet dygnet runt

Kaffe/Te

Mötesrum

Wifi

Möblerat

Dusch

Omgivning

I Globenområdet hittar du Globen Shopping med dess breda utbud av butiker och restauranger. I området finns även banker, post, gym, läkare med mera. Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan finns inom gångavstånd. Även parkeringsplatser och inhägnad cykelparkering finns att tillgå. Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med cirka 250 verksamma företag. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, där man arbetar för att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs-och nöjesknutpunkt.

Söker du kontor?
Vi har över 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

    Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

    Genom att klicka på ”Skicka intresseanmälan” samtycker jag till att mina angivna kontaktuppgifter behandlas enligt FirstOffice/Klöverns integritetspolicy.

    Hitta ditt kontorshotell här!
    Offertförfrågan