Nya Roslags Näsby - FirstOffice

Välkomna till vårt nya kontorshotell - FirstOffice Nya Roslags Näsby! Vi öppnar den 1 oktober 2021.

Kontaktperson

FirstOffice Roslags Näsby är det perfekta kontorshotellet för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i.

E-Post

charlotte.ceder@firstoffice.se

Telefonnummer

070 - 31 37 133

FirstOffice Roslags Näsby är det perfekta kontorshotellet för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i. En trevlig miljö som är både ergonomisk och inspirerande i skandinavisk design. Roslags Näsby är en central knutpunkt för all trafik norr om Stockholm.

FirstOffice Roslags Näsby erbjuder modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-30 kvm och BigOffice finns i storlekarna 30-120 kvm.

FirstOffice Roslags Näsby
Kanalvägen 17
183 38 Täby
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kaffe/Te

Städning

Öppet dygnet runt

Wifi

Möblerat

Kopiator

Skrivare

Mötes-och konferensrum

Kontorshotell i Göteborg, Åby Arena.
Hyr ditt kontorshotell i Kista!
FirstOffice – Dalaplan
FirstOffice kommande anläggning
FirstOffice kommande anläggning

Omgivning

I fastigheten finns bland annat företagshälsovård och tandläkare. Kontorshotellet ligger intill Roslags Näsby Centrum med flertalet restauranger, caféer och närlivs. Med en promenad på cirka 1,5 km ligger även Täby Centrum med ännu bredare utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och Roslagsbanan samt 5-10 minuters promenad till Roslags Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna och Norrtälje.

Söker du kontor?
Vi har 54 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

Hitta ditt kontorshotell här!
Offertförfrågan