På bästa läge i Globenområdet högts upp i huset finner du FirstOffice - södra Stockholms snyggaste kontorshotell.

Kontaktperson

För mer information är du välkommen att kontakta Nadia Larsdalen som är ansvarig för FirstOffice Globen.

E-Post

nadia.larsdalen@firstoffice.se

Telefonnummer

+46104827177

FirstOffice erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 45 rum i storlekarna 8-29 kvm lämpliga för 1-4 personer. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt.

Samtidigt blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. Vår personal på plats tar hand om dig och hjälper dig med stort och smått så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Inget krångel, bara enkelt.

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger, samt Tolv Stockholm som erbjuder ett stort utbud av nöjen som passar utmärkt för bl.a. after work. I området finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

FirstOffice Globen
Arenavägen 33
121 77 Stockholm
Sverige

Här ingår

Kök/Pentry

Kopiator

Skrivare

Städning

Öppet dygnet runt

Kaffe/Te

Konferensrum

Wifi

Möblerat

First Office Globen
First Office Globen
First Office Globen

Hyr ditt kontor hos oss på FirstOffice Globen

Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan finns inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1500 parkeringsplatser finns i fastigheterna som även har inhägnad cykelparkering.

Söker du kontor?
Vi har 54 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

Jag vill att FirstOffice skickar mig erbjudanden och övriga meddelanden.

Hitta ditt kontorshotell här!
Boka visning