Kontorshotell Globen

Välkommen till FirstOffice Kontorshotell Globen! Ett nyöppnat kontorshotell mitt i Globenområdet i södra Stockholm.

Kontorshotell Solna – Frösunda

Välkommen till FirstOffice kontorshotell i Solna, Frösunda! Ett nyöppnat kontorshotell beläget vid norra Stockholms knutpunkt, Järva krog.

Kontorshotell Sundbyberg – Solna Gate

Solna Gate

Välkommen till FirstOffice Solna Gate! Ett modernt kontorshotell med bekvämligheter som utomhus-och inomhusgym, pool, omklädningsrum och restauranger i samma fastighet.

Kontorshotell Kista – Kistagången

Hyr ditt kontorshotell i Kista!

Välkommen till FirstOffice kontorshotell Kistagången! Ett nybyggt kontorshotell i Kista med mycket goda kommunikationsmöjligheter och promenadavstånd till trevliga lunchrestauranger, butiker och Every Padel Kista.

Kontorshotell Kista

FirstOffice - Kista

Välkommen till FirstOffice Kista! Ett modernt kontorshotell beläget intill Kista Galleria med dess breda serviceutbud av butiker och restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter.

Kontorshotell Enhagen

FirstOffice - Täby

Välkommen till FirstOffice Enhagen! Ett trivsamt kontorshotell med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till bland annat Täby centrum med dess breda serviceutbud.

Kontorshotell Arninge

FirstOffice - Arninge

Välkommen till FirstOffice Arninge! Ett trivsamt kontorshotell i Täby med goda kommunikationsmöjligheter och gångavstånd till flertalet lunchrestauranger och butiker.