1st februari 2021

Coworking Space

Coworking Space

Vi erbjuder coworking i flera olika städer och alla våra kontorshotell har ytor där det går bra att koppla upp sin dator, dricka kaffe, nätverka och arbeta effektivt vid en ergonomisk arbetsplats. Även ni som har ett kontorsrum har alltid möjligheten att använda våra gemensamma ytor för att byta arbetsmiljö för en dag eller stund. Vi erbjuder alltid flexibla lösningar och hjälper mer än gärna till med att hitta en lösning som underlättar för er och ert företag. Vi erbjuder er två olika alternativ för er som är intresserad av coworking. En fast arbetsplats eller en flexplats, baserat på vad som passar er och era förutsättningar bäst.

Flexplats

En flexplats är en fördelaktig kontorslösning för företagare som inte har det konkreta behovet av ett kontor med eget rum. Det passar som vill ha en plats att utgå från och lokaler att ha möten på men själva arbetssituationen kräver nödvändigtvis inte stängda dörrar. Flexplats ger er möjligheten att varje dag nätverka och smidigt konversera med resterande hyresgäster som innehar samma avtal. Under rådande Coronatider är flexplats en ultimat lösning för er som inte längre vill arbeta hemifrån eller från caféer.

Vad är coworking?

Coworking kan upplevas som luddigt och ännu ett begrepp i denna uppsjö av kontors-termer som nämns. Därför har vi valt att reda ut detta åt er så ni enkelt kan ta ett beslut om vad som passar er bäst.
Med coworking menas att man ofta arbetar i öppna kontorslandskap eller arbetar på gemensamma ytor. Antingen har man en fast plats eller en ledig plats för dagen. Om man har ett coworking-medlemskap hos oss får man alltid tillgång till kök, kaffe, wifi, skrivare, mötesrum och andra nödvändiga tillbehör för en effektiv och inspirerande arbetsdag. Hos oss får ni även tillgång till oändliga nätverksmöjligheter då vi har väldigt många olika företagare på våra anläggningar. Detta medför olika samarbeten och affärer mellan företagare som sitter hos oss – just på grund av de fantastiska nätverksmöjligheterna som vi erbjuder. Vi erbjuder även alltid en mängd konferensrum, mötesrum och telefonbås där ni kan samtala i lugn och ro.

Läs gärna våra artiklar om vad man behöver tänka på när man ska hyra kontor och skillnaden påkontorsrum & kontorsplats

Coworking space i flera städer

Som företagare är det viktigt att kunna ha möjligheten att vara flexibel och kunna arbeta och möta sina kunder i en professionell och representativ miljö. Som hyresgäst hos FirstOffice har ni möjlighet att komma närmare era kunder och kan boka in möten i alla våra 10 städer när det passar er. Som ett exempel kan ni företagare som sitter på FirstOffice i Malmö boka in kundmöten eller arbetsdagar på FirstOffice i Stockholm. Detta möjliggör för företag att växa och utvecklas över stadsgränser samt skapa nya kontakter och spännande samarbeten.

Coworking space i Stockholm
Coworking space i Göteborg
Coworking space i Malmö
Coworking space i Nyköping
Coworking space i Norrköping
Coworking space i Uppsala
Coworking space i Västerås
Coworking space i Linköping
Coworking space i Kalmar
Coworking space i Halmstad

Nyheter

Kontorsmiljö

Kontorsmiljö

Kontorsmiljö   Kontorsmiljö Att arbeta i en god kontorsmiljö kommer med många fördelar. Inte nog med att det skapar högt välmående hos hyresgästen utan det…

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö   Arbetsmiljö för kontor En god arbetsmiljö är viktigt för ett effektivt arbete. När man pratar om arbetsmiljö så innefattar det många olika delar.…

#Annons #Intervju #kontorshotell #Tidningen Högsbo-Sisjön

Tidningen Högsbo-Sisjön

Tidningen Högsbo-Sisjön

FirstOffice erbjuder flexibla kontor nära dig FirstOffice är en av Sveriges största kontorshotellsoperatörer, som med sina 60 kontorshotell i tio städer tillgodoser de behov som…

Söker du kontor?
Vi har över 60 kontorshotell i tio städer.

Välkommen att kontakta oss!

    Genom att klicka på ”Skicka offertförfrågan” samtycker jag till att mina angivna kontaktuppgifter behandlas enligt FirstOffice/Klöverns integritetspolicy.

    Offertförfrågan