Kopparhusen

Kopparhusen

Välkommen till FirstOffice Kopparhusen! Ett nybyggt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter och citypulsen utanför entrén.

Ståthöga

Ståthöga

Välkommen till FirstOffice Ståthöga! Ett populärt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta, med dess breda utbud av restauranger och butiker.

Tuppen

Tuppen

Välkommen till FirstOffice Tuppen! Ett centralt beläget kontorshotell i Pronova, i det gamla fina industrilandskapet intill Motala Ström.

Spinneriet

Spinneriet

Välkommen till FirstOffice Spinneriet! Ett populärt kontorshotell intill Motala Ström, med gångavstånd till Norrköping city och dess breda serviceutbud. I fastigheten finns både en konferensanläggning och en trevlig restaurang.

Fjärilen

Fjärilen

Välkommen till FirstOffice Fjärilen! Ett trivsamt kontorshotell med ett fantastisk läge intill Kungsängen med närhet till trevliga grönområden, restauranger och annan service.

Ingelsta

Ingelsta

Välkommen till FirstOffice Ingelsta! Ett trivsamt kontorshotell beläget mitt i det expansiva området Ingelsta med dess breda utbud av restauranger och butiker.

Centralen

Centralen

Välkommen till FirstOffice Centralen! Ett populärt och centralt beläget kontorshotell i direkt anslutning till Norrköpings Resecentrum.

Kungsängen

Kungsängen

Välkommen till FirstOffice Kungsängen! Ett kontorshotell med fantastisk utsikt och gångavstånd till Norrköpings flygplats. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till trevliga grönområden.