Elverket

Välkommen till FirstOffice Elverket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med bara tre minuter till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Bruket

Välkommen till FirstOffice Bruket! Ett vackert beläget kontorshotell intill Nyköpingsån med bara tre minuter till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kungshagen

FirstOffice - Kungshagen

Välkommen till FirstOffice Kungshagen! Ett nyrenoverat kontorshotell beläget i ett av Nyköpings vackraste områden, Hamnen. Med närhet till trevliga restauranger med uteserveringar, fina promenadstråk och golfbanan.

Fors

Välkommen till FirstOffice Fors! Ett hundvänligt kontorshotell med gångavstånd till nya Resecentrum samt vackra promenadstråk längst Nyköpingsån.

Storforsen

FirstOffice - Storforsen

Välkommen till FirstOffice Storforsen! Nyköpings enda kontorshotell med BigOffice – nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större yta med egna arbetsplatser och mötesrum.

Hamnen

FirstOffice - Hamnen

Välkommen till FirstOffice Hamnen! Ett populärt kontorshotell beläget i ett av Nyköpings vackraste områden, Hamnen. Med närhet till trevliga restauranger med uteserveringar, fina promenadstråk och golfbanan.

Nyckeln

Välkommen till FirstOffice Nyckeln! Ett modernt och centralt beläget kontorshotell med en trevlig terrass med utsikt över den pulserande citykärnan.